AnaSayfa / Genel / Kahve falında arabanın altında ezilmek

Kahve falında arabanın altında ezilmek

Kahve falında arabanın altında ezilmek büyük bir kazanca ve mevkiye sahip olunacağına, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine, çok sıkıntılı ve zor bir işe gireceğine, resmi bir göreve getirileceğine ve üst makamlara çıkacağına, hiçbir eksiğinin olmadığı gibi kendisinin her şeyin en çoğuna sahip olacağına, de fal sahibinin ağız tadının ve keyfinin yerinde olacağına, iyi olan hayatının ve hayat şartlarının kısa süre içinde olumsuz yönde değişmeye başlayacağına, kurduğu hayatta yeni bir işe gireceğine inanılır.

Kahve falında arabanın altında ezilmek gördüyseniz:

  • Herkes sizin kadar hızlı olmayabilir.

Kahve falında arabanın altında ezilen birini görmek büyük ve meşakkatli bir işe ortak olunacağına, büyük emelleri olsa da eline geçecek paraların ancak günü kurtaracak kadar az olacağına fakat rızkının da hiçbir zaman kesilmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında arabanın altında kalan birini görmek en umutsuz olduğu anda da Allah tarafından kendisine hayırlı bir kapının açılacağına, bu sayede tüm kederinin, üzüntüsünün ve ağırlığının da kaybolup gideceğine, iyi bir patron olacağına tabir olunur.

Kahve falında arabanın altında ezilmek el attığı tüm işlerde aksilikler ile karşılaşacağına, zor ve stresli günler geçireceğine, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, bir daha böyle bir hata yapmamak için kendisini tembihleyeceğine ve kendisine kırılan insanlar ile konuşarak gönüllerini almaya ve durumu düzeltmeye çalışacağına delalet etmektedir.

Kahve falında arabanın altında kaldığını görmek yüksek mertebeye geleceğine, çok hayırlı ve güzel kazançlar elde etmesini sağlayacağına işarettir.

Kahve falında arabanın altından geçmek çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine, yine deyim yerindeyse onun yar ve yardımcısı olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında arabanın altında kalmak kişinin hayallerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, bolluğun sürekli olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinin arabanın altında kaldığını görmek işle ve güçle arası iyi olmayan birinin yola getirileceğine ve aile ile ilişkilerin daha iyi bir hal alacağına, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına ve bu sayede yeteneklerini herkese ispat edeceğine delalet eder.

Kahve falında arabanın karda kaydığını görmek maddi durumunun gün geçtikçe düzelip hayırlı bir kısmetle yuva kuracağına, dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir