AnaSayfa / Genel / Kahve falında arabanın altında kalmak

Kahve falında arabanın altında kalmak

Kahve falında arabanın altında kalmak ele geçen kazancın günden güne azalacağına, içinde kalan hayallerini gerçekleştirme fırsatı bulacağına, çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine ve rahat bir hayata sahip olunacağına, elindeki parayı doğru yatırımlarla büyüteceğine, işlerinin pek istemeyeceği, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, bir sebeple fal sahibinin adım atarken çok dikkat etmesi gerektiğine, işlerinde çok sıkıntı çekeceğine, bu durumdan kurtulmak için iş konusunda deneyimli birisinden yardım alması gerektiğine yoksa daha kötü durumlar ile karşılaşacağına, daha sonra kalbine göre birisini bulmak için bekleyişe geçeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında arabanın altında kalmak gördüyseniz:

  • İş ya da eğitimle ilgili önemli birisi ile tanışıp, dostluk kurabilirsiniz.

Kahve falında birinin arabanın altında kaldığını görmek tüm sıkıntıların bir anda başgöstereceğine ve çok üzücü ve neredeyse yıkım denebilecek olaylar ile karşılaşılacağına, yüz güldürecek, sevince ve heyecana vesile olacak haberler almaya, günahların af olacağına alamet eder.

Kahve falında arabanın altında kalmak çok zor zamanlar geçireceği, başını hastalıklardan ve üzüntülerden kaldıramayacağına, kısmetinin açılacağına ve aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine inanılır.

Kahve falında arabanın altında kaldığını görmek yakın zaman içinde huzurlu bir döneme girileceğine, maddi konuların çözüme kavuşacağına, her geçen gün kendisini yetiştireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında arabanın altında ezilmek uzun zamandan beri çok sıkıntılı olan ve kendisini çok zor durumlara sokan çeşitli olaylar yaşayacağına, bu olaylardan herhangi bir zarara uğramadan kurtulacağına, karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine, büyük kazanç sağlanacağına, hayırlı işlere girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında arabanın altında ezilen birini görmek yardım edeceği bazı kişiler ile çok büyük bir işbirliğine gideceğine ve bu sayede herkesin kıskanarak bakacağı işlere imza atacağına, başarıya giden yollarının açılacağına, geleceğinin gerçekten de kısmetlerle dolacağına, ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında arabanın altında kalan birini görmek aile büyüklerinden alınacak destek sayesinde çok güzel bir düğün yapılacağına, bir sebeple iş hayatında çok büyük zararlar edeceğine alamet eder.

Kahve falında arabanın altından geçmek çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kendisini çok üzgün hissettiği zamanların son bulacağına, her zaman çok mutlu olacağına ve rahat edeceğine, sıkıntılarından arınıp genişliğe çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında deprem altında kalmak üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine, kazancın yapılacak tercihler sayesinde iki katına çıkacağına, problemlerinin biteceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir