AnaSayfa / Genel / Kahve falında arabanın altında kaldığını görmek

Kahve falında arabanın altında kaldığını görmek

Kahve falında arabanın altında kaldığını görmek işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, eşlerin ayrılacağına, uzun zamandan beri içinde bulunduğu parasal krizden alacağı destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde kurtulacağına, yaşanan büyük sorunlar ve sıkıntılardan sonra çok daha büyük sorunlar ile uğraşmak zorunda kalınacağına, çok rahat edilen ve kazanç sağlanan bir dönemin biteceğine, elinin değdiğine, canın çektiğine ve gözünün gördüğüne ulaşma imkânı elde edeceğine, gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına, zorlukların ortadan kaldırılacağına, atılıma geçeceğine, herkesin önünde olacağına alamet eder.

Kahve falında arabanın altında kaldığını gördüyseniz:

  • İşinizi, sağlığınızı veya iş arkadaşlarınızla ilişkilerinizi ilgilendiren konularda dikkatli hareket etmelisiniz.

Kahve falında arabanın altında kaldığını görmek başının hiç dara düşmeyeceğine ve mutlu bir hayatı olacağına, çocukları ve torunları ile makbul bir hayat süreceğine yorulur.

Kahve falında birinin arabanın altında kaldığını görmek aldığı ödeme ile sıkıntı yaratan borçlarını kapatan fal sahibinin,  rahat bir nefes alacağına, kısmetli bir işe atılmaya işaret eder.

Kahve falında arabanın altında kalmak büyük tartışmaların yapılacağına, kalp kırıklıklarının yaşanacağına ve kötü sözlerin işitileceğine, attığı her adımda çok zarar edeceğine, fal sahibinin bu kişi hakkında adli süreç başlatacağına yorulmaktadır.

Kahve falında arabanın altında ezilmek aile hayatında çok güzel bir birlikteliğe yelken açılacağına, maddi sıkıntıların vuku bulacağına, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, bazı engellerle karşılaşacağına, planların istediği gibi gitmeyeceğine inanılır.

Kahve falında arabanın altında ezilen birini görmek sabır gösterdiği konularda emeline kavuşarak sonunda tüm isteklerine kavuşmuş, huzurlu bir insan olacağına, kişinin kazancının da beklentilerinin çok üstünde olacağına rivayet eder.

Kahve falında arabanın altında kalan birini görmek dertlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına, kendisini çok rahatsız hissedeceğine yorulur.

Kahve falında arabanın altından geçmek hayat içerisinde en zor anlarda bir çıkış yolu bulacağına, bir sebeple bazı zararlara uğranacağına tabir olunur.

Kahve falında denizin altında kalmak rakiplerine karşı fark atacağına, maddi olarak üstünlük elde edeceğine, yarınlarına dair endişelerinin biteceğine ve hayatın artık fal sahibinin yüzüne gülmeye başlayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir