AnaSayfa / Genel / Kahve falında araban olduğunu görmek

Kahve falında araban olduğunu görmek

Kahve falında araban olduğunu görmek darlığa düşeceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine, sevilen bir kişi ile yapılacak bir tartışmanın tatlıya bağlanacağına, büyük atılımlar yapmak için bir kişi ile büyük bir ortaklık kuracağına ve bu ortaklıkla birlikte çok büyük ve başarılı bir kişi olunacağına ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine, kendisini çok daha rahat bir dönemde bulacağına, giyim kuşamına ve dış görünüşüne daha fazla önem vereceğine, yaşadığı sıkıntılı ve sorunlu durumları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, kendisini üzmeye ve zarara uğratmaya çalışan bazı insanlara rağmen işlerini çok iyi bir şekilde ilerleteceğine alamet eder.

Kahve falında araban olduğunu gördüyseniz:

  • Başınızdaki problemleri azaltacak veya sürdürülmesi gereken bazı şeylerden vazgeçilmesine yardım edecek kişisel değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında arabanın çizildiğini görmek her gün biraz daha sıkıntıya düşüleceğine, kendi işini kurmak için adım atacağına ve azmi ve gayreti ile etrafındaki insanlar tarafından başka kişiler için örnek gösterileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında arabanın birine çarptığını görmek düzeninin bozulacağına, bu nedenle büyük borçlara gireceğine, çeşitleneceğine, gelirinin çoğalacağına delalettir.

Kahve falında arabanın arka koltuğunda oturmak iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına, maddi çıkmazların biteceğine, kısmetin bollaşacağına inanılır.

Kahve falında arabanı çaldırmak neşeli ve keyifli günler geçireceğine, insanlar arasında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, çok kişiye akıl hocalığı edeceğine, yol göstereceğine ve şifa olacağına inanılır.

Kahve falında arabanın içinde yılan görmek yeni bir birlikteliğe başlanacağına, adeta sinirden küplere bineceğine delalet eder.

Kahve falında arabanın parçalandığını görmek hal, hareketlerinin ve çalışmalarının beğenilip kademe kazanacağının ve üst mevkilere gelip kendisine yardımı dokunan insanlara haklarını vereceğine, yoluna çıkan tüm engelleri kolaylıkla aşacağına inanılır.

Kahve falında arabanın çarpmasını görmek kendisi için başarı kapılarını açacak bir işbirliğine gireceğine, iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına, bazen fakirlik görüleceğine işarettir.

Kahve falında arabanın altında kalmak kendisini üzen ve zor günler geçirmesine neden olan olayları zorluk çekmeden ortadan kaldıracağına, büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına ve bütün sorunlarını kısa bir süre içinde hallederek sevdiği kişilere yardım edeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir