AnaSayfa / Genel / Kahve falında gri etek giymek

Kahve falında gri etek giymek

Kahve falında gri etek giymek rızık eksikliği yaşayacağına, uzun yıllardan beri hayalini kurduğu şeye yakında kavuşacağına, geçimin kolaylaşacağına, fal sahibinin daha farklı bir hayatı benimseyeceğine ve sevdiklerine düşman, düşmanlarına da dost olacağına, bir sebeple ailesi tarafından korunmasına rağmen sıkıntı çekeceğine, büyük tartışmalar yaşayacağına, mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, sıhhat ve moral bulacağına, yalnız kalınacağına alamet eder.

Kahve falında gri etek giymek gördüyseniz:

  • Başkalarını yargılamayı bırakmalısınız.

Kahve falında gri etek giymek iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine, yaptıklarından ötürü ceza almaları için elinden gelen herşeyi yapmaya hazır olduğuna ve artık herhangi bir şekilde bu kişilerden herhangi bir zarar görmeyeceğine işarettir.

Kahve falında gri etek görmek musibetlerin ve rahatsızlıkların ortadan kalkacağına, rahat edileceğine tabir olunur.

Kahve falında gri renk pantolon giymek makbul olan yaşam tarzını seçeceğine, günaha girmekten, haksızlık etmekten, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına, başka projeler ve çalışmalar için kendisini yönlendireceğine, iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine, rahat bir hayata kavuşmak ve sevdiği kişiler ile çok mutlu olmak için büyük çaba harcayacağına alamet eder.

Kahve falında gri gelinlik giydiğini görmek atılacak adımlar sayesinde herkes tarafından tanınan bir kişi olunacağına, bolluğa, berekete, kişinin kafasının rahat edeceğine delalet eder.

Kahve falında gri çizme giymek aile hayatında ve sosyal hayatta yaşanan tartışmaların kısa zaman içinde tatlıya bağlanacağına, kendisinden çıkarı olan ve maddi olarak kişiyi kullanmak isteyen biriyle tartışma yaşayacağına delalettir.

Kahve falında gri giymek başarılarının daim olacağına, işlerinin açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine, olumlu gelişmeler yaşayacağına ve hayatında sürpriz olacak olaylar meydana geleceğine rivayet eder.

Kahve falında gri palto giymek kazanılan başarılar sayesinde ele geçen kazançlar sayesinde geçim derdinin hiç olmayacağına, zor durumların biteceğine, yakın bir arkadaşın vesile olduğu bir ilişkinin evlilikle noktalanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gri pantolon giydiğini görmek ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine, aşırı yağıştan ya da doludan ötürü tarlasının zarar göreceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir