AnaSayfa / Genel / Kahve falında gri kaban giymek

Kahve falında gri kaban giymek

Kahve falında gri kaban giymek insanlar arasındaki iyi imajının sarsılacağına, manevi olarak rahat edeceği kadar maddi olarak da yükseleceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, yarar sağlayanların ise çok küçük bir kazanç getireceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, işlerinde yenilikler yapacağına, yaşamda arzu ettiği ne varsa gerçek olacağına, her geçen gün daha çok kazanç elde edeceğine, yapacağı çalışmalarda yapacağı hatalardan ve adım atmakta gecikmesinden ötürü çok üzücü durumlara düşeceğine delalet eder.

Kahve falında gri kaban giymek gördüyseniz:

  • Bazı konularda yeteneğinizi veya yeterliliğinizi gösterme şansı sunabilecek büyük bir fırsat sizi bekliyor.

Kahve falında gri kaban giymek maddi ve manevi olarak çok büyük tatmin sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına, maddi açıdan çok zor duruma düşüleceğine, atılan adımlar sayesinde büyük fırsatlar elde edileceğine, hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında gri kaban görmek alın terinin karşılığında zengin, lüks ve rahat şekilde yaşayacağına, hesap yapmadan, kısıtlama yoluna gitmeden rahatça harcama yapacağına yorulur.

Kahve falında siyah kaban giymek yeni işlere girmek için çeşitli adımlar atılacağına, ticaretin değer ve hız kazanacağına inanılır.

Kahve falında yeni bir kaban giymek iş hayatında ve aile hayatında bereketin düşeceğine, iş konusunda yeni fikir ve projelerle başarı sağlanacağına tabir olunur.

Kahve falında başkasının kabanını giymek belirsizlikler yaşanması yüzünden gelecek için adım atmakta zorluk çekileceğine, bunun kendisine büyük güç vereceğine inanılır.

Kahve falında mavi kaban giymek kötü durumlara düşürüleceğine, gözyaşının kuruyacağına, borçların kolaylıkla kapanacağına, huzurun ve sükûnetin geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında pembe kaban giymek maddi ve manevi olarak rahat edeceğine, sevap işleyeceğine, dua alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil kaban giymek yaşamın da daha kolay bir hale geleceğine, ağız tadına, neşeye, huzura ve sıhhate kavuşacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir