AnaSayfa / Genel / Kahve falında gri giymek

Kahve falında gri giymek

Kahve falında gri giymek işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, kazancının ve rızkının düşeceğine, keyfinin, rahatının ve ağız tadının kaçacağına, falı kapatan kişinin kendisi işini kuracağına, dertlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, çok güzel ve kazançlı işlere adım atılacağına, rızkının ve kısmetinin yolda olduğuna, yakın bir zamanda fal sahibini bulacağına, kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına, helal rızık elde edeceğine ve iş konusunda sıkılmayacağına, muradına ereceğine ve deyim yerindeyse hayatının altın çağını yaşayacağına inanılır.

Kahve falında gri giymek gördüyseniz:

  • Rekabet ortamına çekilebilirsiniz.

Kahve falında gri elbise giymek geleceğin hayır ve güzellik getireceğine, bir koyduğu işten üç alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gri giymek durumu çok geç fark ettiği için çok üzüleceğine ve kafasını duvarlara vuracağına, boyundan büyük işlere kalkışmayacağına ve taşıyamayacağı yükün altına girmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında gri hırka giymek gelecek ile ilgili kurulan tüm planların gerçekleşeceğine ve hayırlı bir kısmete, fal sahibi evliyse, evliliğinde yaşadığı sıkıntıların son bulacağına, yaşadığı sıkıntıların çözümü için büyük yardımlar göreceğine işarettir.

Kahve falında gri renk elbise giymek uzun bir zamandan beri beklenen yardımların bir türlü gelmeyeceğine ve etrafındaki kişilerden destek alamayan fal sahibinin elindeki malları çıkaracağına, ekmeğini alın teri ile kazanacağına, Allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında gri palto giymek hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına, sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gri etek giymek ancak önce kısa bir süre de olsa sıkıntı çekeceğine, daha sonra hayırlı işlere gireceğine, işlerinin çok iyi bir hal alacağına, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gri kaban giymek haksızlığa uğranacağına, doğru kararlar alarak iş hayatında değişiklikler yapacağına, cesaret gerektiren işlere gireceğine alamet eder.

Kahve falında gri renk pantolon giymek çok başarılı işler ortaya koymaya devam edeceğine, herkes tarafından takdir edilen ve sevilen biri olacağına, çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir