AnaSayfa / Genel / Kahve falında gri gelinlik giymek

Kahve falında gri gelinlik giymek

Kahve falında gri gelinlik giymek işle ilgili inzivaya çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisi ile yalnız kalacağına, aldığı iyi haberlerle daha da ferahlayacağına, elinde avucunda ne varsa kaybedeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde yapacağı bazı çalışmalar sayesinde kurtulacağına, zaman zaman bu işyerinde verilen hizmetle ilgili olarak seminerlere gidileceğine ve konusunda uzman bir kişi olunacağına, hastalıklarının iyileşeceğine, karlı işlere atılmak için birikimini ortaya koyacağına, rahat bir dönem yaşanacağına işarettir.

Kahve falında gri gelinlik giymek gördüyseniz:

  • Diğerlerinin tepkilerini veya harekete geçmelerini beklemek yerine, ilk adımı siz atın.

Kahve falında gri gelinlik giymek hataların düzeltileceğine ve istenen her şeye kavuşulacağına, kiracı olmaktan kurtulacağına, bunun kendisine ilaç gibi geleceğine delalettir.

Kahve falında gri gelinlik giydiğini görmek işlerinde çok başarılı olacağına, rakiplerini hezimete uğratacağına ve çok sağlam bir makam geleceğine, bir sebeple dönünce hepsiyle ayrı ayrı hasret giderileceğine delalet eder.

Kahve falında gri renk gelinlik görmek büyük bir sıkıntısını ve sorununu çok büyük çaba sarfederek çözüme kavuşturacağına ve çok rahat bir duruma gelmesine yardım edeceğine, hak yoluna döneceğine inanılır.

Kahve falında gri gelinlik görmek geçim sıkıntısı çekmeyeceğinize, ömrünüz boyunca hanenizden hayır ve bereketin eksik olmayacağına, maddi ve manevi olarak zarar görüleceğine alamet eder.

Kahve falında gri ceket giymek huzursuz ve mutsuz olacağına, belalı insanlara denk geleceğine, onlardan hayırsızlık göreceğine bu nedenle hem maddi anlamda hem de manevi anlamda sarsılacağına işaret eder.

Kahve falında gri elbise giymek yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine, her şeyi onunla el ele ve gönül gönüle vererek gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında gri renk elbise giymek iş hayatında uzun zamandan beri yapmak istediği atılımı gerçekleştireceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında gri kaban giymek zaferi ve başarıyı göğüsleyeceğine, insanların çok zor bir iş olduğu için girmek istemeyeceği bazı çalışmalara gönüllü olarak gireceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir