AnaSayfa / Genel / Kahve falında gri pardesü görmek

Kahve falında gri pardesü görmek

Kahve falında gri pardesü görmek kendisini üzen ve kötü bir duruma getirebilecek olaylardan ve kişilerden uzak duracağına, halk tarafından çok sayılıp sevileceğine ve destek göreceğine ve vatanı ve milleti için çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına, başarı ve zafer kazanacağına, iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine ve sıkıntı çektiği konularda çok doğru ve başarılı adımlar atacağına, birikim yapacağına ve dünya nimetlerinden yana sayısız lezzetlerden nasipleneceğine, sorunlarının biteceğine, yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına, malının, kazancının ve rızkının da kesilmemesi için düzenli olarak fitre vermeyi ihmal etmeyeceğine, hedeflerin gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Kahve falında gri pardesü gördüyseniz:

  • Fiziksel veya mental anlamda kendinizi en iyi şekilde ortaya koymalısınız.

Kahve falında gri pardesü görmek hayatını kolaylaştıracak, renklendirecek ve eğlenceli hale getirecek işler yapacağına, maddi ve manevi olarak ferahlık yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında gri pardesü giymek hem neşeyi hem de keyfi tadacağına, işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına, yaşanacak bir sağlık sorununun kısa süre içinde çözüme kavuşacağına ve ferah bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında gri renkli at görmek şifa ve ilaç bulacağına, sevap işlemek için uğraşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gri kaban görmek çok rahat edeceği ve çok büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, karamsarlığından, çekimserliğinden, umutsuzluğundan ve gelecek kaygısından kurtulacağına yorulur.

Kahve falında gri çizme giymek aile saadetinin artacağına, gözyaşı dökeceğine, çaresiz kalacağına yorulur.

Kahve falında gri renk köpek görmek böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine ve herşeyin bu sayede çok daha keyifli bir hal alacağına, dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine işaret eder.

Kahve falında gümüş gri araba görmek yeni iş teklifleri alacağına, yardımının olacağına yorulur.

Kahve falında gri toprak görmek kötü ve tatsız olaylar yaşayacağına, ardından işlerin çok iyi gitmesi ve büyüme kararının alınması ile birlikte üretim çalışmalarına da girileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir