AnaSayfa / Genel / Kahve falında gri hırka görmek

Kahve falında gri hırka görmek

Kahve falında gri hırka görmek yapılan işte büyük başarı sağlanacağına, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, sevdiği kişilerin sırt çevireceğine, tüm bu durumlara karşı azimle ve sabırla çalıştığı için sorunlarının üstesinden geleceğine ve her zaman çok iyi işlere imza atıp başarı kazanacağına, işinin gücünün rast gitmesi sayesinde kazancının çoğalacağına, işlerinin azalacağına fal sahibinin de böylece sevdikleri ile daha çok vakit geçirme olanağı elde edeceğine, yol göstereceğine ve ekmek sahibi yapacağına, Allah’ın yaşamayı kendisine istediğinden de fazla layık göreceğine, başarıların her geçen gün çoğalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gri hırka gördüyseniz:

  • Harekete geçmeden veya konuşmadan önce iyi düşünmelisiniz.

Kahve falında gri hırka görmek sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına, yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına ve evleneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında gri renk hırka görmek başarısının önündeki engellerin kalkacağına, hayatının daha konforlu ve lüks duruma geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında gri hırka giymek elindeki kazancı ya da zenginilği iş için kullanacağına, hatadan dolayı zarar edeceğine ancak daha sonra işlerini toparlayacağına alamet eder.

Kahve falında başkasının hırkasını giymek karşısına çıkan aksiliklere, zorluklara, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine, itibar kaybedeceğine, ayıplanacağına yorulur.

Kahve falında kahverengi hırka giymek refah düzeyinin düşmesine neden olacak yollara gireceğine ve bunun bedelini de fakirliğe ve yokluğa düşerek ödemek zorunda kalacağına, başarılı bir iş hayatına sahip olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kırmızı hırka giydiğini görmek iyi niyetlerinin karşılık göreceğine, çekilen yokluğun yerine bereketin ve bolluğun geleceğine rivayet eder.

Kahve falında bebek hırkası almak falı kapatan kişinin kazancının artacağına ve daha karlı işlere gireceğine, üzüntülerinden ve sorunlarından ötürü daha büyük bir kayba uğrayan fal sahibinin atacağı yanlış adımlar yüzünden iş hayatında çok büyük bir sorun yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hediye hırka almak çok sevdiği ve değer verdiği bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine ve çok hayırlı bir evlada sahip olacağına, kazancının umduğu gibi devam etmeyeceğine, çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir