AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının hırkasını giymek

Kahve falında başkasının hırkasını giymek

Kahve falında başkasının hırkasını giymek her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine, rızkının ve kazancının eksilmeyeceğine, işlerinin yolunda gideceğine, ticaret ehli olacağına, kendini doğru yolu bulmaya vereceğine, dertlerin kısa zamanda biteceğine, tahmin edilmeyen bir yerden mal ve dünyalığın gelmesine, sorunlarını bitireceğine, yaptığı işlerde zirveye oynayacağına, şanssızlığının ortadan kalkacağına, kısmetinin tekrar açılacağına ve çok kısa zaman önce yaşadığı mutsuzluğun biteceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, yaşanan bütün sorunların ve tartışmaların yakın zaman içinde son bulacağına tabir olunur.

Kahve falında başkasının hırkasını giymek gördüyseniz:

  • Sağlığınız yönünden endişelenme eğiliminde olabilirsiniz.

Kahve falında gri hırka giymek işlerin çok iyiye gideceğine, hayırlı kişiler ile çok güzel bir ortaklık kurulacağına alamet eder.

Kahve falında başkasının hırka giydiğini görmek sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel işlere imza atacağına, eline geçen paranın ve malın kendisine çok hayır ve başarı getireceğine, yalan söylemeyeceğine delalettir.

Kahve falında beyaz hırka giydiğini görmek istediği gibi alışverişe gideceğine, dünya mallarının ve nimetlerinin en iyilerine ulaşacağına, keyfe kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında krem rengi hırka giymek işlerinde herhangi bir sıkıntı ve sorun yaşanmayacağına, çok huzurlu ve güzel günler göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eski hırka giymek üzüleceğine, sıkıntıya düşeceğine, huzursuz olacağına, kısmet bolluğu yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinin hırkasını giymek karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına, iş hayatında çok rahat edeceği bir çalışma ortaya koyacağına delalet eder.

Kahve falında yeni hırka giymek evli ise kızını veya oğlunu hayırlı bir kısmetle evlendireceğine, hayatı boyunca şerefli bir insan olarak anılacağına, etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında uzun hırka giymek tatsızlıkların yaşanacağına, bazen yokluk, bazen fakirlik görüleceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir