AnaSayfa / Genel / Kahve falında uzun hırka giymek

Kahve falında uzun hırka giymek

Kahve falında uzun hırka giymek sevdiği birini kırmaya, böylece başarı, kazanç, saygınlık, şöhret elde edeceğine, ele geçen kazancın artacağına, hayırlı bir iş kapısının açılacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, kişinin aile içinde çok küçük şeylerden çıkan tartışmalar nedeni ile sıkıntılar yaşayacağına, kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına, birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine, hanesinde mutluluk ve sevginin hüküm süreceğine, hakkını yedirtmeyeceğine, yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında uzun hırka giymek gördüyseniz:

  • Artık işe yaramayan plan, anlaşma, düzenleme veya ilişkilerden vazgeçebilirsiniz.

Kahve falında siyah uzun hırka giymek özellikle genç kimselere karşın koruyucu bir rol üstleneceğine, dualarına karşılık alacağına, Allah’ın izniyle bol nimetlerle nasipleneceğine işaret eder.

Kahve falında uzun hırka giymek sıkıntılarını bir köşeye atacaklarına, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına, yapılan işlerin çok büyük bereket ve bolluk getireceğine, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında uzun hırka görmek variyet sahibi olacağına, mutlu bir yuvaya sahip olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kırmızı hırka giydiğini görmek kötü kişilerle karşılaşarak onların gazabına uğrayacağına, kendisine zarar vermek isteyen insanlara dikkat edip, dostlarını da iyi seçeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eşinin hırkasını giymek sorunlarının bir nebze de olsa azalacağına, ele geçen kazancın günden güne daha da artacağına inanılır.

Kahve falında birinin hırka giydiğini görmek kendisini zora sokan ve sıkan şeylerden bu sayede kurtulacağına, yakın bir zaman içinde hiç olmadığı kadar büyük sevinçler yaşayacağına ve gerçekleştireceği projeler ve ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, çalışmalarının kazanacağı başarı ile işadamlarının dikkatini çekeceğine işarettir.

Kahve falında turuncu hırka giymek kazancının helal para olacağına, sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına tabir olunur.

Kahve falında beyaz hırka giymek isteklerin tek tek yerine geleceğine, projelerin büyük başarılar kazandıracağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir