AnaSayfa / Genel / Kahve falında ateşle duman görmek

Kahve falında ateşle duman görmek

Kahve falında ateşle duman görmek işlerinin kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, çok zor günler geçirileceğine, çok daha geniş bir kitleye yayılmak için pek tanımadığı kişiler ile çok büyük iş ortaklığı kuracağına, fal sahibinin güzel haberler alarak sevineceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışarak bir birliktelik yaşanacağına, zor durumlardan çabucak sıyrılacağına, kalabalık aile toplantılarına katılacağına, ölen kişiye saygı duyarak ve her zaman kendisini anarak onu yaşatacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, sevdiği bir kişinin arkasından kötü sözler sarfettiğini duyacağına işaret eder.

Kahve falında ateşle duman gördüyseniz:

  • Daha derin istekleri belli etmeniz ters tepebilir.

Kahve falında dumanlı ateş görmek canını sıkılacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine, keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına delalettir.

Kahve falında ateşsiz duman görmek işlerin çok zor geçtiği bir dönemde kurulacak olan başarılı bir ittifak ile deyip yerindeyse iş dünyasında fırtınalar estirileceğine, kırgınlıkların sona ereceğine ve yoksul ve gariban kişilere yardımcı olunması sayesinde bol bol hayır duası alınacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, kardeşlerden biri ile kurulacak bir ortaklık sayesinde rakiplerin bir kez daha yenilgiye uğratılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ateş duman görmek bir süre işten ve hayattan elini eteğini çekeceğine ve kendisi ile baş başa kalacağına, daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine inanılır.

Kahve falında duman ve ateş görmek eline geçecek fırsatların kıymetini bilemeyerek onları boşa harcayacağına, kucaklaşacağına, hasret ve özlem gidereceğine inanılır.

Kahve falında siyah duman ve ateş görmek hayırlı kazançlar elde edeceğine, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına rivayet eder.

Kahve falında dumansız ateş yakmak eşe dosta yardım edileceğine, daha kolay bir hayata kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında ateşle duman görmek suçsuz olduğunu ortaya çıkarmak için çeşitli kişiler ile büyük tartışmalar yapacağına, gittikçe artan bir iş grafiği yakalayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ateş dumanı görmek kişinin hayatında her işinin yolunda gideceğine ve engellerden uzak kalacağına, insan içine çıkmak istemeyeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir