AnaSayfa / Genel / Kahve falında bacadan çıkan duman görmek

Kahve falında bacadan çıkan duman görmek

Kahve falında bacadan çıkan duman görmek yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, işlerin artacağına, zafer ve zenginlik getireceğine, yeni bir yuva kurmak için uğraş verileceğine, arkadaş, dost olarak gördüğü insanlardan zarar göreceğine, hayırlı bir yola çıkılacağına, rahatının ve ağız tadının kaçacağına, kazanılan başarıların yarardan ziyade zarar getireceğine delalet eder.

Kahve falında bacadan çıkan duman gördüyseniz:

  • Duygularınızı veya planlarınızı açıkça dile getirmeniz ilişkilerinizin güçlenmesini sağlıyor.

Kahve falında bacada duman görmek çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, borçların yakın zaman içinde biteceğine, içinde bulundukları zor durumları birlikte çözeceklerine, gereken ne varsa herkesin elinden geldiği kadar destek olacağına işaret eder.

Kahve falında bacadan çıkan duman görmek tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine, kendisinden mevki olarak üstün bir kimseden yardım görüp, kendi işinin başına geçeceğine ve büyük, önemli bir projede çalışma arkadaşlarının takdirini toplayacak bir başarıya imza atacağına yorulur.

Kahve falında bacadan duman çıktığını görmek elinde bulunan imkânlar sayesinde çok daha iyi biryere ulaşacağına, bekar ise karşısına çıkacak bir kısmete kalbini kaptıracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bacadan duman görmek herkesi kendi gibi zannedeceğine fakat bu konuda yanıldığını anlayacağı zaman çoktan pişman olmuş olacağına, maddi sıkışıklık içinde kalacağına ve kimseden bir destek görmeyeceğine işarettir.

Kahve falında baca dumanı görmek sorunlarının ve problemlerinin çözüleceğine, sorunları ortadan kaldıracağına delalet etmektedir.

Kahve falında bacadan duman çıkmak hayatın kolaylaşıp, güzelleşeceğine, büyük tartışmalar yaşanacağına, sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, alınan borçların ödenemeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bacadan inmek şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında baca yıkılması görmek yapılan çalışmalar ve ortaya konulacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, çok iyi bir kariyer edineceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir