AnaSayfa / Genel / Kahve falında topraktan duman çıktığını görmek

Kahve falında topraktan duman çıktığını görmek

Kahve falında topraktan duman çıktığını görmek zor ve sorunlu dönemler geçirileceğine, kazancının da hiç eksilmeyeceğine, başarıya ve zafere giden yolun açılacağına, eğitim hayatında başarıların artacağına, sevdiklerine daha çok zaman ayıracağına, zor zamanlar geçirileceğine ve yeni bir işte can sıkıcı bazı olaylar yaşanacağına, kısa bir zaman daha geçtikten sonra işlerinin kendiliğinden yoluna gireceğine, mevcut aile ve iş yaşantısının çalkantılara sahne olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında topraktan duman çıktığını gördüyseniz:

  • Sizi zorlayan veya üzerinizde baskı kurmaya çalışan kişiler olabilir.

Kahve falında topraktan duman çıktığını görmek sonucun kişi için hayırlı olacağına, stres içinde günler geçireceğine inanılır.

Kahve falında bir yerden duman çıktığını görmek ilerleyen zamanlarda çok iyi işlere imza atılacağına, büyük başarılar kazanacağına ve çok iyi yerlere gelerek yardıma ihtiyacı olan herkese yardım edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında evden beyaz duman çıktığını görmek rahatlığa ve ferahlığa kavuşturacak insanların bulunacağına, hayattan bıkmasına neden olacağına inanılır.

Kahve falında yerden duman çıktığını görmek gelecekle ilgili hayırlı planlar yaptığına ve çok yakın bir zaman kazancının artacağına, kendisini dünya hayatından soyutlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ağzından duman çıktığını görmek işlerinin çok zor bir durumda kalacağına, hanesinden bereketin ve kalbinden mutluluğun göçeceğine, bazı sıkıntılarından kurtulmasını sağlayacağına alamet eder.

Kahve falında dağdan duman çıktığını görmek zor geçen bir projenin yakın bir zaman içinde toparlanacağına, yeni ve söz sahibi olunan bir mevkiye sahip olunacağına, hasreti çekilen bir kişiye kısa sürede kavuşulacağına, yeni bir işe girileceğine, çok çalışmadan ve yıpranmadan geçimini sağlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bacadan duman çıktığını görmek birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine, onunla aradığı sevgiyi, tutkuyu ve bağlılığı yaşama şansına nail olacağına işaret eder.

Kahve falında bir evden duman çıktığını görmek kendisine akıl hocalığı yapan bir kişiyi kaybedeceğine, yanlış işler yapacağına ve günahkâr kimse haline geleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir