AnaSayfa / Genel / Kahve falında gri çizme giymek

Kahve falında gri çizme giymek

Kahve falında gri çizme giymek işinde uzmanlaşacağına ve böylece herkes tarafından takdir edileceğine, zararların telafi edileceğine, endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine ve fal sahibinin aksiliklere ve engellere takılmayacağına, yeni çalışmalara ve projelere imza atacağına, hiçbir önemli sorunun olmayacağına, üzüleceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına, güç kaybedeceğine, borçlarının kendisini çok aşacağına, saygın biri haline geleceğine yorulur.

Kahve falında gri çizme giymek gördüyseniz:

  • Ayın onbirine dikkat edin.Her ne yaparsanız işlerinizi planlı, programlı bir şekilde yürütmelisiniz.

Kahve falında gri çizme giymek çalışmalarının yarıda kalacağına, büyük maddi ve manevi problemler yaşayacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına ve çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine, fırsatları kaybetmesine ve çok büyük zararlara girmesine rağmen yine kendi kontrolünü kaybetmeyip sakin olduğuna bundan sonra karşısına çıkacak başka fırsatları ve işleri bekleyeceğine ve çok daha iyi fırsatlar ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gri çizme görmek bazı kimselere haksızlık edeceğine, kafasını toplamasına yardımcı olacağına ve bu sayede de hayatıyla ilgili çok daha sağlıklı kararlar verebileceğine delalettir.

Kahve falında yırtık çizme giymek yeni bir işe girileceğine, yılmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında geniş çizme giymek dinin emirlerini hiçe sayacağına, kendini dünya yaşantısına fazlaca kaptıracağına ve günah işlemekten çekinmeyeceğine, yeni bir işle ilgili bir sorun çıkacağına ama bu sorunun kısa süreli olacağına ve daha sonra işin düzgün bir şekilde ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mor çizme giymek kötü gidişe dur denileceğine, çok yakın arkadaşlardan destek alınacağına, sıkıntıların biteceğine, eğitimle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında siyah çizme giymek yeni adımlar atacağına, tartışmaların tatlıya bağlanacağına işaret eder.

Kahve falında yeşil çizme giymek sağlık sorunları yaşanacağına ve huzur kaçıracak olaylar yaşanacağına rivayet eder. Kişinin iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel olayların başgöstereceğine, girdiği her işte etrafındaki kişilere de kazanç sağlayacağına, işlerini tek başına yöneteceğine alamet eder.

Kahve falında yeşil renk çizme giymek hiç beklemediği bir işle ilgili olarak bir teklifin gelmesi üzerine yeni bir adım atacağına ve zor geçen bir dönemin sonuna geleceğine, işinde terfi alacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir