AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah çizme giymek

Kahve falında siyah çizme giymek

Kahve falında siyah çizme giymek dertlerin azalmasına vesile olacak olayların meydana geleceğine, Sıkıntıların, üzüntülerin ve kederlerin sona ermesine, tatsız sözlerin de unutulacağına, girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine, maddi olarak çok kayıp vereceğine, bu sorunlar yüzünden aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar yaşayacağına, hayır getirecek bir işe girileceğine, hayatının en büyük fırsatını elde edeceğine ve bu sayede kolay kolay kimseye nasip olmayacak kadar lüks ve güzel bir hayat yaşayacağına, makamından olacağına, sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına, yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine, planlarının ve projelerinin çok beğenileceğine bu sayede de hem kazancının hem de huzurunun artacağına yorulur.

Kahve falında siyah çizme giymek gördüyseniz:

  • İyi niyetli olsanız dahi, uzun süreli arkadaşlıklarınıza veya iş birliklerinize zarar vermek istemiyorsanız düşüncelerinizi kendinize saklamanızda fayda var.

Kahve falında siyah çizme giymek aile hayatının hayır getireceğine, uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine, edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına, çok daha iyi başarılar kazanacağına alamet eder.

Kahve falında uzun siyah çizme giymek herşeyin fazlasına kavuşacağına, zararlarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına işarettir.

Kahve falında siyah topuklu çizme giymek kendisine yeni bir hayat düzeni kuracağına, onları okula göndereceğine, insanların takdirini kazanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında siyah çizme giydiğini görmek maddi sorunlarının çözüleceğine, yeni bir işe girileceğine ve zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeni siyah çizme giymek sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, iş ile ilgili olarak atacağı hatalı bir adım yüzünden başının çok ağrıyacağına, çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine, herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına ve aile hayatı ve sosyal hayat içerisinde uzun zamandan beri yaşanan tartışma ve sürtüşmelerin çok yakın bir zaman içerisinde aile büyüklerinin araya girmesi ile biteceğine delalet eder.

Kahve falında yeni siyah çizme görmek büyük beklentilere girmeyerek, her zaman mutlu olabileceği deneyimler yaşayacağına, büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına alamet eder.

Kahve falında siyah uzun çizme görmek kendisini üzen ve kötü bir duruma getirebilecek olaylardan ve kişilerden uzak duracağına, çekilen bir çilenin maddi olarak büyük bir zarar verdikten sonra sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında uzun siyah çizme görmek iş hayatı ile ilgili bir ortaklık kurulacağına, sabırlı olmak ve Allah’a yalvarmak dışında kişinin elinden bu süreç zarfında bir şey gelmeyeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir