AnaSayfa / Genel / Kahve falında geniş çizme giymek

Kahve falında geniş çizme giymek

Kahve falında geniş çizme giymek çeşitli projeler eşliğinde üzüntülerin ve rahatsız edici olayların sona ereceğine, dert ettiği maddi sorunları ve bunlara bağlı olarak ortaya çıkan ailevi sorunları yakın bir zaman içinde çözeceğine, büyük sıkıntılara ve üzüntülere yol açacağına, sürpriz olayların meydana geleceğine tabir edilir ve fal sahibinin derdinin, kederinin dağılacağına, şansının döneceğine, şansının ve kısmetinin kendisini hiç bırakmayacağına ve ileride çok zengin bir kimse durumuna geleceğine, yapılacak çok güzel işler ile rakiplere fark atılacağına, kazanç elde edeceğine inanılır.

Kahve falında geniş çizme giymek gördüyseniz:

  • Hiçkimsenin yolunuzda durmasına ya da duygusal konuların sizi yavaşlatmasına izin vermemelisiniz.

Kahve falında geniş çizme giymek zor bir işe girileceğine, sorunların, zorlukların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, bunun da hayatı için büyük neşe kaynağı olacağına rivayet eder.

Kahve falında geniş pantolon giymek borçlarının bitmesi ile çok büyük bir mutluluk duyacağına, endişe duyulan ve üzüntü yaratan konuların çözüme kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında geniş kıyafet giymek içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına, kötü niyetli bir kişinin işleri bozmak için çıkartacağı dedikoduların bertaraf edileceğine, sıkışık geçen bir sezonun ardından biraz kafa dağıtmak ve daha rahat bir nefes almak için tatile çıkılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında geniş elbise giymek uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına ve elini attığı her işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, girdiği her işte etrafındaki kişilere de kazanç sağlayacağına, işlerini tek başına yöneteceğine rivayet eder.

Kahve falında geniş etek giymek güç kaybedeceğine, maddi anlamda dolandırıcıların eline düşebileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eski çizme giymek bundan hayır göreceğine, yeterli kimse haline geleceğine, yol yordam sorulan ve kendisinden de akıl danışılan kimse olacağına alamet eder.

Kahve falında çizme bot giymek çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, eline geçen her işi hayırlı bir şekilde gerçekleştireceğine, rızkının kesilmeyeceğine, rahatının, lüksünün ve konforunun da baki olacağına işaret eder.

Kahve falında krem rengi çizme giymek bunun hem meslek hem de özel hayatına darbe vuracağına, toparlanmasının da uzun süreceğine, kötü hastalıkların iyileşeceğine, falı kapatan kişinin maddi ve manevi huzuru yakalamayı başaracağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir