AnaSayfa / Genel / Kahve falında kulağı ağrımak

Kahve falında kulağı ağrımak

Kahve falında kulağı ağrımak huzur ve mutluluk verecek olaylar yaşanacağına, hayırlı bir kısmetin bulunması ile birlikte dünyaevine girileceğine, sorunların ortadan kalkacağına ve uzun bir zamandan beri görülmemiş kadar büyük kazanç elde edileceğine, karşısına çıkan zorluklara göğüs gereceğine, küskün kişilerin arkadaşları aracılığı ile barıştırılacağına, güzel haberler alınacağına, akraba ilişkilerinin her zaman samimi ve sıkı olacağına, yeni bir başlangıç yapmaya rivayet etmektedir.

Kahve falında kulağı ağrımak gördüyseniz:

  • Seçeneklerinizi doğru değerlendirin.

Kahve falında kulağının ağrıdığını görmek sınırlarının ve yapabileceklerini hesap ederek atılım yapacağına bu sayede ufak ve yeni girişimlerinden büyük ve tatmin edici sonuçlar elde edeceğine, yapılan hataların el birliği ile telafi edileceğine ve epey bir zamandan beri hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kulağın ağrıdığını görmek kısa süreli karlar elde edileceğine, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına, iyi mevkilere layık olduğunu göstererek hak ettiği terfiyi de en kısa zamanda alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kulağı ağrımak saygınlık kazanacağına, çevresinin genişleyeceğine, ancak daha uzun bir süre boyunca kıt kanaat geçineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında göğsünün ağrıdığını görmek kime danışacağını bilemez olacağına, huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, hayatının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, kazancının sağlam ve sabit olacağına işarettir.

Kahve falında ayağı ağrımak gelirinde alım gücünün artmasını sağlayacak kadar yükselme meydana geleceğine, bazı ortaklıklar gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında gözlerinin ağrıdığını görmek işlerin sürekli artacağına, mubah olan kavramlardan ve gerçeklerden uzaklaşacağına rivayet eder.

Kahve falında göğsü ağrımak çok iyi bir duruma geleceğine ve daha güzel günler görerek mutlu ve huzurlu olacağına, huzuru bozulan fal sahibinin yanlış adımlar atacağına rivayet eder.

Kahve falında beli ağrımak omuzlarındaki yükün giderek ağırlaşmasıyla hayat enerjisinin düşeceğine, kendisini mutsuz ve yetersiz hissetmeye başlayacağına, sorunların yakın bir zaman içinde kesin çözüme kavuşacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir