AnaSayfa / Genel / Kahve falında tek gözünü kör görmek

Kahve falında tek gözünü kör görmek

Kahve falında tek gözünü kör görmek güzel günlerin yakında olduğuna, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına, çok hayırlı bir işe girip kazandığı başarılar sayesinde çok büyük terfi edeceğine, işlerinde yeni bir sayfa açacağına, iş hayatında başarılı sonuçlar alınacağına, aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, söz, yetki ve imza sahibi olacağına, hiç beklenmedik bir durumla yüzleşileceğine, anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına, buna rağmen sağlam bir yapıya sahip olduğu için işyerinin herhangi bir sorun yaşamayacağına, her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına delalet eder.

Kahve falında tek gözünü kör gördüyseniz:

  • Herşeyi iyice anlamadan ne olursa olsun harakete geçmemelisiniz.

Kahve falında tek gözü kör görmek sevimsiz bir tartışmanın ortasında kalınacağına, kendisini ona adayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tek gözü kör birini görmek kötü duygularından arınacağına ve Allah’ın kendisine lütfettiklerinin kıymetini bileceğine, hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine, terslik yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tek gözü kör insan görmek darda kalacağına, ele güne muhtaç hallere geleceğine, bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine inanılır.

Kahve falında tek gözü kör köpek görmek parasal ve ruhsal sorunlar ile boğuşacağına, fal sahibinin, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tek gözünü kör görmek neşesini hiç kaybetmeyeceğine, yaşadığı her günün kıymetini bileceğine ve yaşamından memnun olacağına, uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine alamet eder.

Kahve falında tek gözü kör adam görmek aylık gelirinin artacağına, bebek sahibi olunacağına, yeni bir sosyal hayata sahip olunacağına, işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına ve bol kazançlı bir çalışmaya girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tek gözü kör kedi görmek arzuların gerçekleşeceğine, ele geçen fırsatlar sayesinde çok mutlu olayların gerçekleşeceğine tabir olunur.

Kahve falında tek gözünün kör olduğunu görmek kişinin şifaya kavuşacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını çözmek için hayırlı yollar keşfedeceğine, çok büyük bir istek duyduğu ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zamanda gerçekleştireceğine ve bu sayede çok huzurlu bir kişi olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir