AnaSayfa / Genel / Kahve falında gözünü kapatmak

Kahve falında gözünü kapatmak

Kahve falında gözünü kapatmak önemli yol ayrımlarında arkadaşları sayesinde kendisi için en hayırlı olanı seçeceğine, inancına hep sadık kalarak yaşayacağına, makbul ve helal olandan vazgeçmeyeceğine, çok güzel ve mutluluk verici bu adım ile sevgi dolu ve çok büyük bir huzura ereceği bir yuvaya sahip olacağına, kısmetinin artacağına, başarılarının çoğalacağına bu sayede rahatının da yerine geleceğine, insanların hayatına müdahale etmesine fırsat vermeyeceğine, parasız kalmaya, huzurlu bir yaşantıya başlanacağına, rakip olarak görülen kişilerin yenilgiye uğratılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gözünü kapatmak gördüyseniz:

  • Bazı şeylerin eksikliğini çekiyorsanız, o şeyler doğrultusunda haraket etmelisiniz.

Kahve falında gözü kapatmak aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına, kendisini kötü hissetmesine neden olan sorunların ortadan kalkacağına, maddi zararının giderileceğine tabir olunur.

Kahve falında ölünün gözünü kapatmak hiç beklemediği bir anda çok para kazanacağına ve hayatın yüzüne güleceğine, başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine delalettir.

Kahve falında gözleri kapatmak içine düştüğü yokluktan ve sıkıntıdan kurtulacağına, kişinin karşısına her zaman hayatında kalacak kimseler çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında gözlerini kapatmak darda kalacağına, zengin için yoksulluğa inanılır.

Kahve falında gözünü kapatmak kısmetsizlik yaşayacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine ve çok daha iyi yerlere gelerek kendisi için çok daha fazla şans yaratacağına işarettir.

Kahve falında kabeye görmek dinç kalacağına, dinamik olacağına ve hayatının da uzun süreceğine, alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına, zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında balkon kapısı kapatmak zarar getirebilecek bir işten az da olsa bir kazanç elde ederek çıkılacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulup çok rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına delalettir.

Kahve falında kap kacak görmek karşılaşılan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, kendini bunu başaracağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir