AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölünün gözünü kapatmak

Kahve falında ölünün gözünü kapatmak

Kahve falında ölünün gözünü kapatmak sorunlarının günden güne artacağına, borç içinde bir yaşam süreceğine, uzun zamandan beri çözülemeyen problemlerin nihayete erdirileceğine, mesleki olarak istenilen makamın kazanılacağına, şansının ve kısmetinin önündeki engellerin kalkacağına, yazgısının güzelleşeceğine, çok sevileceğine, atılan adımlar sayesinde işlerin büyük kazançlar sağlayacağına, hem yeni yerler göreceğine hem de ekmek sahibi olacağına, kötü günler için daima kenarda para tutacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölünün gözünü kapatmak gördüyseniz:

  • Kendinizi akıntıya bırakırsanız herşeyi berbat edebilirsiniz.

Kahve falında ölünün gözünü kapatmak hayırlı adımlar atacağına, aile hayatında çok güzel günlerin yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında gözü kapatmak kötü bir sürprizle karşılaşılacağına, huzur ve ferahlık içinde geçeceğine işarettir.

Kahve falında gözünü kapatmak maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine, aşılmaz denilen engellerin aşılacağına, bugüne kadar eline geçen en büyük fırsatı yakalayarak mutlu olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gözlerini kapatmak ana baba duaları alınması sayesinde engellerin kolayca aşılacağına, çok büyük başarıların yakın zamanda elde edileceğine, yaşamına yeni bir yön vereceğine, yeni başlangıçlar yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gözleri kapatmak sonucunda da istediklerini kolaylıkla ele geçireceğine, iyi şartlarda yaşayacağına, şansının, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine tabir olunur.

Kahve falında ölüyü kabede görmek çok hatalı çalışmalara gireceğine, ardından yeni bir işe gireceğine, yaşadığı sağlık sorununun tedavi edileceğine, yaşadığı bir hayal kırıklığını telafi edeceğine, dertlerinden ve sorunlarından kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölüp kabre girmek kaybettiği şeyi bulmasına, hem tecrübe hem de sermaye kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölüyü kabre koymak ailesi ile çok büyük bir bağ kuracağına, kalp kırıklığı olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir