AnaSayfa / Genel / Kahve falında gözü kapatmak

Kahve falında gözü kapatmak

Kahve falında gözü kapatmak bir sebeple sevdiği kişilerden çok laf işiteceğine, varolan sorunlarının sona ereceğine, kinin ve nefretin son bulacağına, zarar edeceği bir döneme gireceğine, yakın bir zaman içinde hayallerine kavuşacağına, hiç beklemediği bir anda çok para kazanacağına, muradına ereceğine ve deyim yerindeyse hayatının altın çağını yaşayacağına, planlarının gerçekleşeceğine tabir olunur.

Kahve falında gözü kapatmak gördüyseniz:

  • Mevcut anlaşmalar veya düzenlemeler üzerinde bazı değişiklikler yapılması gerekiyor olabilir.

Kahve falında gözleri kapatmak iş hayatının hayırlı bir şekilde yeni başarılara ulaşacağına, eline geçen kazancı hayal ettiği projeler için harcayacağına, yaptığı çalışmalar ile insanlar arasında çok saygın bir yere kavuşacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde sona ereceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında gözlerini kapatmak bir sebeple uzak durması gerektiğine ve kendisini kötü olayların içinde huzursuz bir şekilde bulabileceğine, aşka ve sevgiye olan inancını kaybedeceğine işarettir.

Kahve falında ölünün gözünü kapatmak çıkılan bir yoldan geri dönüleceğine, zamanı daha doğru kullanmak için uğraşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gözünü kapatmak kötü kimselerin şerrine uğrayacağına, tabiatı kötü olan kişiye alamet etmektedir.

Kahve falında gözü kapatmak hastalıklarla boğuşmak zorunda kalacağına, eline geçen fırsatları bir türlü doğru ve hayırlı bir şekilde değerlendiremeyeceğine, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına işarettir.

Kahve falında kabeye gitmek için yola çıkmak duygusal olarak çok kötü olabileceğine, eline geçen kazancı daha da arttıracağına delalet etmektedir.

Kahve falında kabenin üstüne çıkmak işe başlanacağına, her geçen gün kendisini yetiştireceğine yorulur.

Kahve falında siyah kaplı kitap görmek çekilen acıların unutulacağına, daha iyi bir eve çıkılacağına, herkesin istediği şeye kavuşacağına, aile bireyleri arasındaki bağın her geçen daha sağlam bir hal alacağına ve çok mutlu, huzurlu ve refah içinde bir hayat sürüleceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir