AnaSayfa / Genel / Kahve falında gözleri kapatmak

Kahve falında gözleri kapatmak

Kahve falında gözleri kapatmak güzel, ferah ve aydınlık günlere kavuşacağına, yeni bir işte yüksek bir makama sahip olunacağına, kazancın artacağına, bir sebeple çok üzüleceğine, ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına, anlaşma sağlayıp el sıkışacağına, kendisini üzen konuların kapanacağına, ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına, kendi hataları ile yüzleşeceğine, işlediği günahların ve yaptığı hataların farkına varmaya başlayacağına işarettir.

Kahve falında gözleri kapatmak gördüyseniz:

  • Seyahatler ya da ziyaretler keyifli anlar yaşanmasını sağlayabilir.

Kahve falında gözünü kapatmak kurulan ortaklıkların büyük başarı ve kazanç getireceğine, kazançlı çıkacağına, meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında gözü kapatmak gidilen yolda kötü bir sürprizle karşılaşılacağına, işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına ve büyük sıkıntılar çekeceğine işarettir.

Kahve falında gözlerini kapatmak elde bulunan maddi imkânların rahat bir şekilde kullanılacağına, sahip olunan şartlardan memnuniyet duymadığı için sinirli ve agresif bir tavır içinde olacağına inanılır.

Kahve falında ölünün gözünü kapatmak başarılı olacağına, geleceği ile ilgili olarak doğru kararlar alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gözleri kapatmak oturduğu koltuktan emir verecek kadar söz hakkı edineceğine, parasının ve malının artacağına, atılan bütün adımların zarar ettirecek bazı kişiler tarafından adım adım takip edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında fare deliğini kapatmak gireceği bir ortaklıktan gözü yaşlı çıkacağına, evine ve evliliğine karanlık bulutlar çökeceğine, rahata ereceğine, mutlu olacağına delalet eder.

Kahve falında kabede kaybolmak ağız tadının bozulmayacağına ve yaşamının da kolaylıklarla geçeceğine, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların sona ereceğine delalettir.

Kahve falında ışık açıp kapatmak çok büyük miktarda kazanç elde edileceğine, şansının ve kısmetinin de bir ömür kendisine hayır getireceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir