AnaSayfa / Genel / Kahve falında gözlerini kapatmak

Kahve falında gözlerini kapatmak

Kahve falında gözlerini kapatmak çok büyük hayalkırıklığı yaşayacağına, hayallerinin yıkılacağına, uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine, kıskanan kişiler tarafından ortaya çıkarılan kötü sürprizleri kendi bilek gücü ile yeneceğine, konforlu ve rahat hale geleceğine, istediği her şeyi elde edebileceğine, çok mutlu olacağına, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına ve uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, hastalıklarının ve kötü günlerinin de son bulmasına vesile olacağına, sıkıntıların ve sorunların üstesinden gelineceğine, zararların telafi edileceğine, kardeşler arasındaki tartışmaların biteceğine ve eşleri birbirine düşürmeye çalışan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, maddi imkânlarının artması sayesinde geçim derdinin de son bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gözlerini kapatmak gördüyseniz:

  • Siz bir kadınsanız, aile büyükleriniz arasında hastalık ya da herhangi bir sıkıntı verici durum olabilir.

Kahve falında gözü kapatmak yeni bir adım atılacağına, moral ve motivasyon konusunda uzun zamandan beri yaşanan sıkıntının sona erdirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında gözlerini kapatmak böylece uzun bir zamandan beri can sıkan durumun ortadan kaldırılacağına, yaşam şartlarının düzeleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında gözünü kapatmak hayallerini gerçekleştireceğine, hedeflerine ulaşacağına, her zaman hürmet göreceğine, aile büyükleri tarafından onay gören işler yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gözleri kapatmak rahat şekilde geçineceğine, yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında ölünün gözünü kapatmak yüzünün güleceğine, umutlarının tazeleneceğine, ruhunun şifa bulacağına, olumlu, güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kabeyi avucunda görmek sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına, planlarının ve projelerinin çok beğenileceğine bu sayede de hem kazancının hem de huzurunun artacağına delalet eder.

Kahve falında odaya kapatılmak neşeyi ve ağız tadını yakalamayı da başaracağına, güzel günler yaşayacağına yorulur.

Kahve falında kabede ezan okumak ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, bu durumdan ötürü çok sevineceğine, moralinin, keyfinin yerine geleceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir