AnaSayfa / Genel / Kahve falında kap kacak görmek

Kahve falında kap kacak görmek

Kahve falında kap kacak görmek her işinde yeni bir kimlik ortaya koyarak yenilik ve farklılık yaratacağına, strese gireceğine, gergin olacağına, ekmeksiz ve aşsız kalacağına, ödeme güçlü çekeceğine, sevdiği kişiler ile güzel günler göreceğine, dostlardan zarar görüleceğine, disiplinli bir hayat sürme kararı alacağına, gergin olacağına, olumsuz şekilde etkilendiği olayları unutmaya başlayacağına inanılır.

Kahve falında kap kacak gördüyseniz:

  • Bazı konularda harekete geçmek için veya bazı işleri başlatmak veya tamamlamak için sabırsızlanıyor olabilirsiniz.

Kahve falında kap kacak görmek girdiği işte çok üst mevkilere terfi edileceğine, kendini yiyip bitireceğine alamet eder.

Kahve falında plastik kap kacak görmek yaptığı çalışmalar ile çok büyük kazanç elde edeceğine, işlerinin karışacağına işaret eder.

Kahve falında kab kacak görmek çok kötü günler geçirileceğine, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine ve tüm bu güzel gelişmeler sayesinde de deyim yerindeyse ağzının kulaklarına varacağına rivayet eder.

Kahve falında gelini kaçırmak işlerinin rast gideceğine, yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına, lüks ve rahat şekilde yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eski sevgilisi tarafından kaçırılmak daha çok önemli başarılara sahip olacağına, çalışmaları ile takdir toplayacağına, alkış alacağına ve itibar göreceğine yorulur.

Kahve falında polislerden kaçtığını görmek az bir bütçeyle girişilen işleri büyüterek piyasada aranan markalar arasına girileceğine, yaşanan kötü olayların çok yakın bir zaman içinde düzeleceğine, kaybedilen malların ya da paranın yakın zamanda tekrar kazanılacağına işarettir.

Kahve falında yatsı namazını kaçırmak aydınlık bir döneme girileceğine, kendisine büyük bir mutluluk kazandıracak bir haber alacağına alamet eder.

Kahve falında karısının kaçırıldığını görmek deniz aşırı işler yapılacağına, gönül sızılarının dineceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir