AnaSayfa / Genel / Kahve falında gözü kapalı namaz kılmak

Kahve falında gözü kapalı namaz kılmak

Kahve falında gözü kapalı namaz kılmak endişe duyduğu konularda çok zarar göreceğine, bu sıkıntılardan kurtulmak için çok geniş çaplı bir düşünme ve karar verme dönemi geçireceğine ve bu dönem sonunda çok hayırlı ve akıllıca kararlar vererek sorunlarından büyük oranda kurtulacağına, neredeyse rahatsız olacağı bir duruma geleceğine ve hiç görmediği kadar büyük ve ağır bir sorun ile karşılaşacağına, sıkıntıların, dertlerin ve zorlukların da biteceğine, ev sahibi olacağına, yaptığı işlerden çok para kazanacağına, aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine, rahatsızlık yaratan bir durumun düzeltileceğine, aşık olunan bir kişiden karşılık bulunacağına, kişinin hayat sevincinin artacağına, hasta kimsenin eski neşesine kavuşacağına ve evde bayram havası eseceğine, hayal edilen ve istenen ne varsa herşeye kavuşulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gözü kapalı namaz kılmak gördüyseniz:

  • Belli bir iş birliğinin veya düzenlemenin geleceği konusunda kendinizden emin olmaya başladınız ya da başlamak üzeresiniz.

Kahve falında gözü kapalı namaz kılmak imkânlarının azalacağına, aile içinde bastırılması ve dışarıya sezdirilmemesini icap edecek bir gelişmenin yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında gözlerle namaz kılmak çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine, yavaş yavaş kurtuluşa kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında gözle namaz kılmak ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine, atılacak adımlar sayesinde herkes tarafından tanınan bir kişi olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gözleri kapalı görmek hayırlı bir sürece girileceğine, kazancın daha da artacağına, işyerinde ve hanede çok büyük bolluk ve bereket olacağına rivayet eder.

Kahve falında gözü kapalı araba sürmek aile hayatında çok güzel haberler alacağına, hedeflerini tabir yerindeyse on ikiden vuracağına delalettir.

Kahve falında kapalı göz görmek borçlarının artacağına ve bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, yöneticilik koltuğuna oturacağına delalettir.

Kahve falında gözlerini kapalı görmek işlerin büyük kazanç kapıları açacağına, sıkıntıların ve stresin sona ereceğine, düşmanların çok üzüleceğine, toplum tarafından takip edilen ve sevilen bir kişi olunacağına inanılır.

Kahve falında gözünü kapalı görmek ancak önce kısa bir süre de olsa sıkıntı çekeceğine, daha sonra hayırlı işlere gireceğine, işlerinin çok iyi bir hal alacağına, kendisini çok iyi hissedeceğine, ağız tadının, moralinin, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir