AnaSayfa / Genel / Kahve falında gözüne sürme sürmek

Kahve falında gözüne sürme sürmek

Kahve falında gözüne sürme sürmek hem moral hem de çareler bulacağına, insanların imrenerek baktığı kimse olacağına, çok daha büyük sorunlar yaşayacağına, aldığı ödeme ile sıkıntı yaratan borçlarını kapatan fal sahibinin,  rahat bir nefes alacağına ve çok daha hevesli bir şekilde çalışmaya devam edeceğine, kendisini takdir edenlerin de, çekemeyenlerin de çoğalacağına, yaşanan zor günlerin biteceğine, çekilen çilelerin unutulmasını sağlayacak kadar rahatın ve huzurun yerinde olacağına, hayırlı işlere imza atacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, eline geçen bütün işleri kara geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında gözüne sürme sürmek gördüyseniz:

  • Duygusal hayatınızla ilgili bazı kararlar almak zorunda olmanız mümkündür.

Kahve falında göz sürme sürmek fal sahibinin rahat bir hayata kavuşacağına, sevdiği kişilerden alacağı destek ile daha büyük çalışmalara girmek için adım atacağına delalettir.

Kahve falında gözüne sürme sürmek ticaretinin genişleyeceğine, işlerinin büyüyeceğine, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine ve hastalıklarından kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında göze mavi sürme sürmek maddi konuda zayıflayacağına, çok iyi bir çevreye sahip olunacağına, işlerin yoluna gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mavi sürme sürmek öbür dünyada rahat etmesi için çeşitli güzel ve sevap defterinin açık kalmasını sağlayacak bazı şeyler yapacağına ve hayırlı ve güzel bir şekilde dualar edileceğine, helal olan yollardan da geniş rızık ve zenginlik elde edeceğine işarettir.

Kahve falında kendine sürme sürmek arasında düşmanlık olan kişilerle düşmanlığı ve küslüğü kaldıracağına, sıkıntılı günler yaşayan eski kocasına destek olacağına işaret eder.

Kahve falında gözlere sürme çekmek çok riskli işlerin altından kolayca kalkacağına, başarıya giden yollarının açılacağına, geleceğinin gerçekten de kısmetlerle dolacağına, ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında gözüne siyah sürme çekmek kişinin hayırlı fırsatlarla ve kısmetlerle karşılaşacağına, bu sayede rızkının çok daha çeşitli hale geleceğine, şansının yaver gitmesi ile birlikte iyi bir şekilde devam eden işlerin daha iyi bir hale geleceğine,  sorunların yine şans sayesinde çözüme kavuşacağına inanılır.

Kahve falında gözlerine sürme çektiğini görmek iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, kişinin bolluğa ve berekete kavuşacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir