AnaSayfa / Genel / Kahve falında gözlerine sürme çektiğini görmek

Kahve falında gözlerine sürme çektiğini görmek

Kahve falında gözlerine sürme çektiğini görmek yanında başkalarını da çalıştıracak kadar işlerin iyi gideceğine, yaptığı işi daha profesyonel kişilere tanıtacağına, yakın bir zaman alacağı bir destek sayesinde projelerini hayata geçireceğine, kötü günlerin bir daha yaşanmayacağına, dertlerin ve kederlerin sona ereceğine, sıkıntıların kısa bir zamanda bitip yerini sevince bırakacağına, aile hayatına adım atılacağına, rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine, yakın bir zaman içinde büyük mutluluklar yaşayacağına, bol nimete kavuşulacağına, daha fazla gelir sahibi olunacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine, başka kişilere kötülük yapmasın diye önüne geçeceğine işarettir.

Kahve falında gözlerine sürme çektiğini gördüyseniz:

  • Yeteneklerinize yatırım yapmalısınız.

Kahve falında gözüne sürme çektiğini görmek sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine ve aşılan engellerin ardından çok beğenilen ve sevilen bir projenin sahibi olunacağına, herkesin sanki imkânsız gibi gördüğü işlerde muvaffak olacağına bu sayede hem itibar hem de kazanç elde edeceğine inanılır.

Kahve falında gözlerine sürme çektiğini görmek dünyevi hayatında bol nimete kavuşacağına, inancının gönülden ve çok yüksek olacağına delalettir.

Kahve falında sürme çekmiş erkek görmek çok zor zamanlar geçirileceğine, sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına rivayet eder.

Kahve falında göze sürme çektiğini görmek yardıma muhtaç insanlara yardım etmek için de harcayacağına, sadaka vermekten, insan sevindirmekten ve iyilik yapmaktan vazgeçmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında gözlere sürme çekmek kendisini toparladıktan sonra büyük başarılar kazanacağı bir işe imza atacağına, çok sevdiği kişilerden biri ile gireceği bir projeyi çok iyi yerlere getireceğine, yolunda giden hayatının daha kalıcı, başarılı ve mutlu bir düzende devam edeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının son bulacağına işaret eder.

Kahve falında gözüne sürme görmek başkalarının özel hayatına karışıp sonrasında olayların kontrolden çıkmasına sebep olunacağı, işgüzar davranışlar ve sözler nedeni ile dışlanıp, yalnız kalınacağına, atılıma geçeceğine, herkesin önünde olacağına rivayet eder.

Kahve falında gözüne yeşil sürme çekmek içinin rahatlayacağına, sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına, yaşamının da düzene gireceğine, ferah bir döneme girileceğine, yeni girilecek olan bir işte sanki uzun zamandan beri o işte çalışılıyormuş gibi doğru adımlar atılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında göz sürme çekmek emeklerin boşa gitmeyeceğine, rakiplerin ve çekemeyenlerin bu sayede yenilgiye uğratılacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir