AnaSayfa / Genel / Kahve falında gözüne sinek kaçmak

Kahve falında gözüne sinek kaçmak

Kahve falında gözüne sinek kaçmak zahmeti işlerin kolaylaşacağına, çok sorun yaratan olaylar ile karşılaşılacağına, emeklerinin karşılığını hak ettiği şekilde alacağına ve yaşamının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, aydınlık geçen bir dönemin sıkıntıyla sona ereceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, rahat bir işe girişle birlikte evlilik konusunda bir karar vereceğine, yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına, bir sebeple zor bir döneme girileceğine, verilen bütün emeklerin heba olacağına, içindeki sıkıntıların gideceğine, kişinin endişelerinden, kötü düşüncelerinden, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına, sevdiği kişilerin yardım taleplerine cevap vereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında gözüne sinek kaçmak gördüyseniz:

  • Evinizi, ailenizi veya sevdiğiniz kişileri ilgilendiren konularda gerilimler yaşanabilir.

Kahve falında gözüne sinek kaçmak onlar tarafından aklının çelinmeye çalışılacağına, hayatın gerçeklerini çok daha kolay ve tarafsız şekilde görme yetisine sahip olacağına yorulur.

Kahve falında kulağına sinek kaçmak yıllardan beri biriktirdiği parayla edindiği tecrübeyle girdiği işi deyim yerindeyse zirveye çıkaracağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına ve çok büyük maddi zararlar edeceğine işaret eder.

Kahve falında burnuna sinek kaçmak rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine, yıpranacağına, strese gireceğine işarettir.

Kahve falında ağzına sinek kaçmak mutlulukların yarım kalacağına, heveslerin söneceğine, maddi olarak çok büyük zorluklarla karşılaşacağına işarettir.

Kahve falında gözüne birşey kaçmak kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine, attığı adımların boşa çıkacağına, hayat içerisinde her zaman iyi insanlar ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gözüne kirpik kaçmak ailesinden, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine, kendisine isabet edecek üzüntülü bir duruma yorulur.

Kahve falında gözüne bişey kaçmak küskünlük yaşanacağına, kısmetli bir kişi olunması sayesinde girilen bütün işlerde çok büyük kazanca kavuşulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında büyük bir sinek görmek karşısına dikenli ve çakıllı yolların çıkacağına, umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine ve çevresindeki kişilerle yaşayacağı fikir çatışmaları nedeniyle o kimselerle yollarını ayıracağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir