AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağzına sinek kaçmak

Kahve falında ağzına sinek kaçmak

Kahve falında ağzına sinek kaçmak elinin bolluk göreceğine, refahının, huzurunun, rahatının, konforunun, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına, kısa bir süre de olsa çaresiz ve eli kolu bağlı oturmak zorunda kalacağına, elinin de bollaşacağına, eşler arasındaki aşkın ve sevginin günden güne artacağına, mutlulukların her geçen gün daha da artacağına, şansın yaver gideceğine, sorunların akıl yoluyla çözüleceğine çekilen çilelerin biteceğine ve ferahlığa çıkılacağına, yeterli kimse haline geleceğine, yol yordam sorulan ve kendisinden de akıl danışılan kimse olacağına, ağız tadının ve sağlığının da bozulacağına tabir olunur.

Kahve falında ağzına sinek kaçmak gördüyseniz:

  • Dikkatli olmamanız durumunda yanlış anlaşılabilir veya yanlış yorumlanabilirsiniz.

Kahve falında ağzına sinek kaçmak sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına, parasal ferahlığa çıkılacağına işarettir.

Kahve falında gözüne sinek kaçmak dönüşte iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük projeler ve çalışmalar gerçekleştirileceğine, sorunlarını, sıkıntılarını, geride bırakacağına delalet etmektedir.

Kahve falında burnuna sinek kaçmak evliliğinde hem gerçek sevgiyi, tutkuyu, bağlılığı hem de kalıcı bolluğu bulacağına, özgüveninin yerine geleceğine delalet eder.

Kahve falında kulağına sinek kaçmak diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında ağzından sinek çıktığını görmek fal sahibinin sırtının asla yere gelmeyeceğine, Allah’ın izni ile rahata ereceğine, aynı zamanda iş hayatında ya da aile hayatında yaşanacak olaylara hızlı bir şekilde uyum sağlayacağına delalettir.

Kahve falında ağzında sinek görmek tüm hayatına titiz şekilde özen göstereceğine, kişinin kalbini sızlatan sorunlardan uzaklaşacağına işaret eder.

Kahve falında ağlayarak kaçmak daha iyi yerlere geleceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına, aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, uzun zaman önce ortaklık kurulmuş birinden çok büyük bir ihanet görerek çok yüklü miktarda maddi ve manevi zarar uğranacağına işarettir.

Kahve falında ağzına kıl kaçmak sıkıntılarından en kısa sürede arınıp rahat bir nefes alacağına, işlerinin hafifleyeceğine, hanesine huzurun dolacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir