AnaSayfa / Genel / Kahve falında gözüne bişey kaçmak

Kahve falında gözüne bişey kaçmak

Kahve falında gözüne bişey kaçmak çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde herhangi bir sorun yaşamadan kurtulacağına, olaya tanık olan kişilerin üzülmesine sebep olunacağına, aile bireylerinin bazı konularda yargısız infaz yaptığının düşünüleceğine, zahmet çekmeye, meşakkate düşmeye, maddi açıdan çok büyük gelir kaynağı olacağına, gidilen yolda çok başarılı bir kariyere sahip olunacağına, ele geçen kazancın büyük bir kısmının tasarruf için ayrılacağına, bunun için çok kısa bir süre kaldığına, sabırla hareket ettiğinde zaferin onun olacağına, işlerin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, sıkıntıların biteceğine, eğitimle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına delalettir.

Kahve falında gözüne bişey kaçmak gördüyseniz:

  • Para konularında ya savurganlığa varacak kadar eli açık ya da cimriliğe varacak kadar eli sıkısınız.

Kahve falında gözüne birşey kaçmak sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine, bundan sonraki hayatında daha akıllı ve programlı bir şekilde yaşayacağına işarettir.

Kahve falında gözüne kirpik kaçmak büyük bir zenginliğe ve hayırlı ve güzel şeylere kavuşulacağına, maddi açıdan çok büyük sıkıntılara girileceğine alamet eder.

Kahve falında gözüne bişey kaçmak kalp kırmaya, kazancın günden güne düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında gözüne sinek kaçmak çalışmaktan kurtulacağına ve biraz da kendisine zaman ayırma fırsatı elde edeceğine, esenliğe kavuşacağına, hafifleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında ev yıkılırken kaçmak ancak daha sonra ortaya çıkacak ve falı kapatan kişinin zor zamanlar geçirmesine ve aile hayatı içinde çok sıkıntılı ve zor durumlar ile karşılaşmasına sebep olacak olaylar yaşayacağına, gelecekle ilgili olarak verilecek kararların hayat içerisinde çok büyük bir etki yaratacağına, mevki ve makam sahibi kişiler ile kurulacak olan dostluk sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında korkarak kaçmak yalandan uzak durup, ruhsal korkularından da arınacağına, çocuğunun kendisinin kadrini ve kıymetini bileceğine alamet eder.

Kahve falında aslan ve kaplandan kaçmak İşinde yükselmeye, yol kat etmeye ve basamak atlamaya, yapılması planlanan yeniliklerin aksayacağına ve bir süre daha gerçekleştirilemeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında attan kaçmak maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına, her zaman şükrederek, başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve Allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir