AnaSayfa / Genel / Kahve falında burnuna sinek kaçmak

Kahve falında burnuna sinek kaçmak

Kahve falında burnuna sinek kaçmak yokluk ve fakirlik göreceğine, sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, maddi olarak az da olsa bir zarar görüleceğine, fakirlikten kurtularak feraha kavuşacağına, kendi kabuğuna çekileceğine, evliliğinde mutlu olacağına, kariyer edineceğine, kendi işini açacağına, karşılaştığı güçlükler ne olursa olsun kişinin asla yenilmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında burnuna sinek kaçmak gördüyseniz:

  • Yaratıcı çözümler iyi görünmenizi sağlayacak.

Kahve falında burnuna sinek kaçmak çok üzüntülü ve sıkıntılı durumların ortadan kalkacağına, borçların ödeneceğine, eski günlerdeki gibi hayata ve yaşamaya yine dört elle sarılacağına işarettir.

Kahve falında ağzına sinek kaçmak işinden çıkarılacağına, ruhsal olarak çok büyük bir çöküş yaşayacağına ancak daha sonra yaşanacak güzel gelişmeler sayesinde çok iyi bir duruma geçeceğine, sabır ve azim göstermesi sayesinde iş hayatında çok daha yükseklere geleceğine delalet eder.

Kahve falında gözüne sinek kaçmak ferah düzeyinin yükseleceğine, zengin olmasa da, kimseye muhtaç olmadan huzur içinde bir hayat süreceğine işaret eder.

Kahve falında kulağına sinek kaçmak maddi olanaklarının da tahmininden çok daha fazla artacağına, enerjisinin ve verimliliğinin düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında evin içinde kara sinek görmek gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine, çok büyük başarılar elde edileceğine yorulur.

Kahve falında sinek saldırısına uğramak maddi durumun düzeltileceğine ve askıda tutulan işlerin başarıyla nihayete vardırılacağına, atılan her adımla sıkıntılardan biraz daha uzaklaşılacağına delalet eder.

Kahve falında küçük kara sinekler görmek büyük atılımlar yapacağına, çok büyük işlere girişip hepsinden alnının akı ile çıkacağına ve bütün işlerin çok büyük başarılar ve çok büyük paralar getireceğine alamet eder.

Kahve falında siyah sinek görmek çok huzurlu ve güzel bir yuvaya sahip olacağına, dünü arkada bırakarak, yarınlara bakacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir