AnaSayfa / Genel / Kahve falında kulağına sinek kaçmak

Kahve falında kulağına sinek kaçmak

Kahve falında kulağına sinek kaçmak kendisine açılan bazı fırsat kapılarından giriş yapacağına, karanlık ve zor geçen bir dönemin sona ereceğine, refah düzeyinin düşeceğine, çok yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, terfi alacağına, iş hayatında ya da sosyal hayat içinde yaşanan düşmanlıkların biteceğine, projeleri ortaya çıkarmakta güçlüklerle karşılaşacağına, kişinin hayırsız işlere ve kötü kişilere denk geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kulağına sinek kaçmak gördüyseniz:

  • Çevre ile daha fazla ilgilenmelisiniz.

Kahve falında kulağına sinek kaçmak bazı kişilerle aralarında büyük anlaşmazlıklar yaşanacağına, kişinin bolluğa ve berekete kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kulağına sinek kaçtığını görmek akıp giden zamana rağmen halen istenen noktaya gelinemeyeceğine, alınan borçların geri ödenemeyeceğine ve düşülen bir anlaşmazlığın bir türlü çözüm bulamayacağına, dünyevi hayata olan düşkünlük yerine, ahiret inancına göre yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gözüne sinek kaçmak hayallerine ulaşacağına, yeni bir hayat kurma yolunda bazı adımlar atılacağına, alınan borçların günü gününe ödeneceğine işarettir.

Kahve falında burnuna sinek kaçmak oturduğu koltuktan emir verecek kadar söz hakkı edineceğine, bilmediği duyguları tadacağına inanılır.

Kahve falında ağzına sinek kaçmak maddi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, çok hayırlı ve mutlu günler göreceğine ve başının sıkışmasına sebep olan olaylardan en kısa zamanda kurtulacağına işarettir.

Kahve falında kulağına su kaçmak yaşanacak sıkıntılı bir durum yüzünden çok kötü şeylerin ortaya çıkacağına, sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine rivayet eder.

Kahve falında vücudundan sinek çıktığını görmek kendisini her zaman ayrıcalıklı ve özel kimse olarak hissedeceğine, içine dolan huzurun ve rahatlığın gözlerindeki ışığı arttıracağına işarettir.

Kahve falında kara sinek toplamak yapacağı yatırımlarda her zaman doğru adımlar atacağına, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir