AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük bir sinek görmek

Kahve falında büyük bir sinek görmek

Kahve falında büyük bir sinek görmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zamanda kurtulacağına, bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, elinde bulunan imkânları karşısına çıkan bazı sorunlardan ötürü kaybedeceğine, geçim sıkıntısının ve huzursuzluğunun biteceğine, bir sorun bitmeden üstüne diğerinin geleceğine, arkadaşlarından ve dostlarından yana sıkıntı alacağına, haneden birinin evlilik yolunda adım atacağına, günahtan temizlenmeye, insanların eskisinden daha çok dikkatlerini çekeceğine delalet eder.

Kahve falında büyük bir sinek gördüyseniz:

  • İki farklı konuda tereddütte kalabilirsiniz.

Kahve falında büyük kara sinek görmek alınacak sevinçli bir haber sayesinde çok güzel günler yaşanacağına, ters giden işlerin normale döneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında büyük sinek öldürmek uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine tabir olunur.

Kahve falında büyük sinek görmek sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde büyük bir sabırla son bulacağına, kafasının boşalacağına tabir olunur.

Kahve falında büyük sinekler görmek sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına, yaşamının da düzene gireceğine, maddi konularda zayıf düşeceğine delalet eder.

Kahve falında büyük bir sinek görmek ailesini veya sevdiği kimseleri de bu düşüncesiz davranışı nedeni ile çok zor bir durumda bırakacağına, çok üzüntülü ve sıkıntılı durumların ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında büyük siyah sinek görmek başarı için fırsatların artacağına, mali anlamda rahatının yerinde olacağına işaret eder.

Kahve falında büyük yeşil sinek görmek borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, onlar tarafından çok sevileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sinek boku görmek ticaretinin de bozulmayacağına, büyük parasal bir kazanca sahip olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir