AnaSayfa / Genel / Kahve falında bıçak sokmak

Kahve falında bıçak sokmak

Kahve falında bıçak sokmak çok büyük maddi ve manevi zararlar ile karşılaşacağına, çok büyük tartışmalara ve çekişmeler yaşayacağına ve aile arasında zaman zaman sürtüşmeler meydana geleceğine, geleceği için de kendisine cesaret vereceğine, çok büyük bir baskı altına gireceğine ve sonunda tüm toplum ile bağlarını kopartıp kendisini ruhsal bir hastalığın kucağına, çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek kimsenin yapmak istemeyeceği ancak çok kazanç getirecek çalışmalara imza atacağına, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine, küskünlük yaşanacağına, rahat geçinerek yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bıçak sokmak gördüyseniz:

  • Bazı konular tam istenilen şekilde giderken, bazıları asparagas haber mahiyetinde yanılgılarla dolu olabilir.

Kahve falında bıçak sokmak canını dişine takarak kazandıklarını kaybedeceğine, düşmanlıkların ve nefretin yok olacağına alamet eder.

Kahve falında kendine bıçak sokmak insanlarla sıcak ilişkiler içerisinde olacağına, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına ve bu sayede mutu edileceğine, sorunların ve sıkıntıların daha fazla büyümesine engel olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birine bıçak sokmak işinde uzmanlaşmak ve makam sahibi olmak için atılımlara geçeceğine, elinde bulunan imkânlara rağmen insanlara olan güveninin sarsılmasından ötürü iş hayatından uzunca bir süre uzak kalacağına ve kendisinin hiç bilmediği bir konuda bazı insanlar tarafından öne sürüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında gözüne bıçak sokmak kul hakkına girmeyeceğine, hırsızlık ve arsızlık yapmayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, girdiği bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine yorulur.

Kahve falında elini köpeğin ağzına sokmak hayattan elini eteğini çekeceğine ve mutsuz olacağına, daha fazla dünya malı sahibi olacağına işaret eder.

Kahve falında gözünü arı sokmak yolunun açık olacağına, başarılarının devamının geleceğine, aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine alamet eder.

Kahve falında tuvalete ayağını sokmak doğru bir karar verileceğine, sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına inanılır.

Kahve falında tuvalete elini sokmak bolluk ve bereket içinde bir döneme gireceğine, çok büyük ve geri dönüşü olmayan hatalara düşeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir