AnaSayfa / Genel / Kahve falında birine bıçak sokmak

Kahve falında birine bıçak sokmak

Kahve falında birine bıçak sokmak fal sahibinin geçim derdinin biteceğine, borçlarının da kapanacağına, büyük kazançlar elde ederek yardıma muhtaç insanlar için harcanacağına, çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine, kendisine bir zamanlar destek olan ve her daim yanında duran kişilerin sırt çevireceğine, çektiği sıkıntıların daha da artacağına, maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına, aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine, hayallerini ertelemek zorunda kalacağına, maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına, ana baba duası alınacağına işaret eder.

Kahve falında birine bıçak sokmak gördüyseniz:

  • Olaylara yaklaşımınızın elinizden geldiğince zarif olmasında fayda var.

Kahve falında kendine bıçak sokmak sıkıntısız, sorunsuz ve çilesiz bir dönem geçireceğine bu sürede kendisi için çok faydalı, verimli ve bereketli işler yapacağına, bazı engellerle karşılaşacağına yorulur.

Kahve falında birine bıçak sokmak sabit gelire sahip olup, elinin dara düşmeyeceğine, kendisine zafer getirecek yatırımlara gireceğine, enerjisini de, sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına alamet eder.

Kahve falında bıçak sokmak ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, günahkâr olacağına rivayet eder.

Kahve falında gözüne bıçak sokmak çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, içinin rahatlayacağına, işlerinin açılacağına, bahtının güzelleşeceğine delalet eder.

Kahve falında klozete elini sokmak bereketi ve zenginliği bulacağına, sözlerinden çıkmayacağına alamet eder.

Kahve falında tuvalete elini sokmak inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, umutsuzluk yaşanacağına, büyük bir şansın elden kaçırılacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine, düzenbaz insanlarla tanışarak yanlış işlere girişeceğine yorulur.

Kahve falında göze parmak sokmak aile içinde gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin de olmayacağına, gerçeklikten uzaklaşacağına tabir olunur.

Kahve falında ayaklarını denize sokmak ekmeğine haram sürmeyeceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapılacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir