AnaSayfa / Genel / Kahve falında gözünden yaş gelerek ağlamak

Kahve falında gözünden yaş gelerek ağlamak

Kahve falında gözünden yaş gelerek ağlamak sağlığına, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına, hayallerine ulaşacağına, amaçlarına nail olacağına ve muradına ereceğine, sıkıntıların tez zamanda çözüm bulacağına, kazaya, belaya ve derde düşeceğine, uzun bir süre zorluk çekileceğine, süt liman olan hayatın bir anda dalgalanacağına, hayatının iplerini eline alacağına, kariyerini dilediği gibi sürdüreceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, hayırlı bazı kişiler ile yeni projelere girmek için ortaklık kuracağına delalet eder.

Kahve falında gözünden yaş gelerek ağlamak gördüyseniz:

  • İş hayatınızda olumlu gelişmeler söz konusu olabilir.

Kahve falında gözünden yaş gelerek ağlamak ağız tadının kaçacağına, sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, yüzünün güleceğine, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gözünden yaş gelene kadar gülmek sorunlarını kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına, işlerine engel olan kişiler ile ilişkilerini koparacağına ve daha iyi bir hayata kavuşacağı bir işe gireceğine, yeni ve daha dinamik bir hayat tarzını benimseyerek evini ve yaşadığı şehri değiştireceğine ve yeni bir iş bulup orada çalışacağına tabir olunur.

Kahve falında gözünden yaş gelmeden ağlamak maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine ve ne zaman başları sıkışsa insanların yardımına koşacağına, müşterilerin ya da siparişin çoğalacağına inanılır.

Kahve falında hacdan gelen birinden hediye almak eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına, başına üzüntüye neden olacak olaylar geleceğine yorulur.

Kahve falında istemeye gelenleri görmek huzurlu ve mutlu olacağı günlerin geleceğine, çok sevdiği insanlardan ihanet göreceğine ve bu ihanetten ötürü çok büyük üzüntüler yaşayıp büyük hastalık yaşayacağına delalettir.

Kahve falında bol gelen yüzük takmak inatçı karakteri yüzünden sık sık ilişkide kavgaların yaşanacağına, aşırı gururlu bir şekilde, ilkelerinden asla taviz vermeden, onurlu bir yaşam süreceğine işarettir.

Kahve falında parmağına bol gelen yüzük görmek hayatındaki zorlukların, olumsuzlukların ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, iş hayatında yaşadığı stresi söküp atacağına işarettir.

Kahve falında hacdan gelen birinin elini öpmek el attığı her işten zararla çıkacağına ve aile hayatı ile ilgili çeşitli kavgalara girip kötü durumlara düşeceğine, yaşanan olaylardan ve karşılaşılan durumlardan ötürü psikolojik olarak çok kötü bir noktaya gelineceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir