AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğini gözü yaşlı görmek

Kahve falında sevdiğini gözü yaşlı görmek

Kahve falında sevdiğini gözü yaşlı görmek bir sebeple insanlarla arasına sürekli mesafe koyacağına ve kötü duruma düşebileceğini bile bile yalnız kalmayı tercih edeceğine, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, bazı şartlardan ötürü yeni işlere girmek zorunda kalınacağına, yaşadığı zorlukların ve çektiği sıkıntıların bitmesine neden olacak işler yapacağına, kazanılan tecrübe sayesinde birçok kişiye yol gösterileceğine, maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına, çok mutlu bir dönem geçirileceğine, yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine, kendisini toparlamak için uzun bir süre boyunca tedavi göreceğine, sevdiği kişilerden alacağı destekler ve kendisini moral olarak çok iyi bir durumda tutması sayesinde toparlanacağına, büyük bir proje ile birlikte zenginliğe adım atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiğini gözü yaşlı gördüyseniz:

  • Dinlenmeniz fiziksel açıdan ziyade daha çok zihinsel olarak gereklidir.

Kahve falında sevdiğini gözü yaşlı görmek nişanlı ya da sözlü olanların arasına husumet gireceğine ve geçici bir ayrılık yaşanacağına, iki tarafın da çok sevineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında gözünden yaş gelene kadar gülmek maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına, çalışmalarının takdir edileceğine, ancak herkese yardım eden bir kişi olunması sayesinde bu kötülüğün zarar vermeden bertaraf edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında gözünden yaş gelmek yapılacak olan bazı girişimler sayesinde kısa zamanda büyük bir şöhrete sahip olunacağına, büyük bir proje gerçekleştirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında gözünden yaş aktığını görmek kazancın artacağına, işe gösterilen ilginin artacağına, itibarın ve makamın yükseleceğine, geleceğe dair şimdiden yatırım yapacağına işaret eder.

Kahve falında gözünden yaş gelerek ağlamak yapılan işlerin çok büyük sorunlar yaratmaya başlayacağına, ortaya konan çalışmaların kazanç getirmemesi yüzünden maddi ve manevi olarak çok zorluk çekileceğine, korkularının ve başarısızlıklarının üzerine gitme cesareti taşıdığına ve bu sayede hep kazanacağına delalettir.

Kahve falında yaşlı göz görmek rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına, gittiği her yere beraberinde uğur götüreceğine, kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine ve mutlu olacağına delalet eder.

Kahve falında mavi gözlü yaşlı kadın görmek dargın olduğunuz insanlarla yeniden barışacağınız ve aradaki küslüklerin biteceğine, makbul olan mallara kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gözünden yaş geldiğini görmek kendisini çok iyi yerlere getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak kararlar vereceğine, kazandığı paranın bereketinin olmayacağına, sıkıntı çekeceği ve üzüleceği bir ortama gireceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir