AnaSayfa / Genel / Kahve falında gözünden yaralanmak

Kahve falında gözünden yaralanmak

Kahve falında gözünden yaralanmak fal sahibinin hayatında çok büyük sıkıntılar göreceğine, iş hayatında ve eğitim hayatında sorunlar yaşayacağına, işlerin açılacağına, aranın bozuk olduğu birisiyle konuşulup sorunların çözüleceğine, kazançlarının gittikçe azalacağına, mutlu bir evliliğe, yeni bir işe girmek için üst düzey bir yetkiliden yardım isteneceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, iş hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, uzun süre birçok sorunla boğuşacağına, karşılaşılan kötü bir olaydan ya da bir durumdan ötürü uğranılan zararın telafi edileceğine delalettir.

Kahve falında gözünden yaralanmak gördüyseniz:

  • Aşırı konuşkan olmanız mümkündür.

Kahve falında gözün üstünde yara görmek çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına, elinde bulunan imkânların kısa sürece eriyip gideceğine, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında gözlerde yara görmek işlerinde başarılı olacağına, aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında göz kapağında yara görmek isminden sıkça söz ettireceğine, kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine ve daha iyi işler yapmaya çalışacağına, eşine söylediği yalanların ortaya çıkacağına yorulur.

Kahve falında gözünden yaralanmak ortaklık kurulan kişilerden gelecek destekler sayesinde işlerin düze çıkacağına, uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine alamet eder.

Kahve falında gözün içinde yara görmek insanları hak yoluna çağıracağına, iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına, hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine, zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında göz şeklinde yara görmek kimseye muhtaç olmadan, kendi parasıyla ve gücüyle ayakta kalıp mücadeleye devam edeceğine, bunun da fal sahibine hem zaman, hem de para kaybettireceğine işarettir.

Kahve falında vurularak yaralanmak insanlar tarafından tanınacağına, düzenli bir işe kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kolunda derin yara görmek özellikle bir sorun karşısında elinden çok şey gelmesine rağmen oralı olmayan bazı arkadaşlarıyla ilişkisini keseceğine, çok büyük bir mutluluk duyulacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir