AnaSayfa / Genel / Kahve falında göz kapağında yara görmek

Kahve falında göz kapağında yara görmek

Kahve falında göz kapağında yara görmek ancak dedikodunun asılsız olduğu ortaya çıktığı zaman yaşanan sorunların düzeleceğine, başarılarının artacağına, yüzünün güleceğine, dünyanın güzelliklerinin farkına varacağına, başarılı ve kazançlı günler yaşanacağına, maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine ve ne zaman başları sıkışsa insanların yardımına koşacağına, hayallerine ve isteklerine kavuşacağına, işlerini büyütmek için şans elde edeceğine, kızgınlıkların ve kırgınlıkların biteceğine ve hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, sürekli sorunlar ile meşgul olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında göz kapağında yara gördüyseniz:

  • İşleri halledebilecek yetenekte kişi bulmakta zorlanabilirsiniz.

Kahve falında göz kapağında yara görmek kazanılan başarılar sayesinde yüklü miktarda para kazanılacağına, sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine alamet eder.

Kahve falında diz kapağında yara görmek moralini ve neşesini kaybedeceğine, bazı kaynakların tükeneceğine tabir olunur.

Kahve falında göz kapağını dikmek tartışma yaşanan kişilerle aranın düzeltileceğine, onunla ileride çok mutlu olacağı evlilik hayatı için hayırlı bir başlangıç yapıp, birlikteliğe başlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında göz kapağının şiştiğini görmek dostlarını da iyi seçeceğine, kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında göz kapağını açamamak kişinin çok büyük girişimlerde bulunup alnının akı ile başarıya ulaşacağına, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında göz kapağı görmek girdiği işlerde her zaman zarar edeceğine, sevinçli haberlere rivayet eder.

Kahve falında göz kapağı kesmek çok zor zamanlar geçirileceğine ve atılan her adımda daha kötü bir durum doğacağına, esenlik ve gönül hoşluğu bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında göz kapağını görmek hayırlı başlangıçlar yapacağına, yardım isteyen kişilere yardım edileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir