AnaSayfa / Genel / Kahve falında gözün üstünde yara görmek

Kahve falında gözün üstünde yara görmek

Kahve falında gözün üstünde yara görmek ne denli büyük olursa olsun kötü şansın uzaklaştırılacağına, atacağı adımlar sayesinde çok başarılı olacağına, geldiği noktaya ve mevkie de hep kendi emeği ve çabasıyla geleceğine, işsizseniz işe gireceğinize, çok yorulduğuna ve yapacağı şeyler sayesinde hayatında çok büyük değişiklikler olacağına, yüzünün güleceğine, hayatından razı geleceğine, gönlünce bir yaşamı olacağına, gönlünce ve istediğince bir hayat yaşayacağına, yediği yemekten ve içtiği sudan tat alamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gözün üstünde yara gördüyseniz:

  • Halledilmesi, konuşulması, ilerlenmesi veya sonuçlandırılması gereken iş ya da konular varsa, sakinliğinizi koruyarak soğukkanlı şekilde ele almaya özen göstermelisiniz.

Kahve falında gözün üstünde yara görmek karşılaşılan kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon sağlayacağına, önemli ve büyük adımlar atacağına inanılır.

Kahve falında ayak üstünde yara görmek işlerin bozulacağına, işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında el üstünde yara görmek boyundan büyük işlere kalkışmayacağına ve taşıyamayacağı yükün altına girmeyeceğine, aksi takdirde çaresiz kalacağına yorulur.

Kahve falında elinin üstünde yara görmek hayatına daimi olan kazancın, başarının ve mutluluğun geleceğine, beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine delalettir.

Kahve falında elin üstünde yara görmek sevilen ve değer verilen kişilerden büyük bir ihanet görüleceğine, çok zor zamanlar geçirdiği dönemlerde eline geçen fırsatlar sayesinde sorunlardan kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gözlerde yara görmek sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına, zararlarını telafi edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere ulaşacağına inanılır.

Kahve falında göz kapağında yara görmek üzüntü verici bir duruma düşüleceğine, hem dünya hayatında hem de ahiret hayatında yüksek mevkilere erişmek ve ulu kişilerden olmak adına savaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gözünden yaralanmak hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, dualarının kabul olacağına, makamını garantileyeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir