AnaSayfa / Genel / Kahve falında vurularak yaralanmak

Kahve falında vurularak yaralanmak

Kahve falında vurularak yaralanmak yeniden hayal kuracak umuda kavuşacağına, işlerinin aksi yönde ilerlemeye başlayacağına, emeklerinin boşa gideceğine, nezaketsiz bir kişiye haddinin bildirileceğine, gösterilen çabaların deyim yerindeyse meyvelerini vereceğine, şansın yüze güleceğine, kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına, sevinçli ve hayırlı haberler alınacağına, aradığı aşkı bulacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük ilerleme kaydedileceğine, yeni bir arkadaşlık kurulacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun düzeltileceğine, aşık olunan bir kişiden karşılık bulunacağına delalettir.

Kahve falında vurularak yaralanmak gördüyseniz:

  • Duygusal konular ortaya çıkabilir.

Kahve falında silahla vurularak yaralanmak var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine, kendisini sorgulama gereği duyacağına tabir olunur.

Kahve falında vurulup yaralanmak herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine, büyük başarılar kazanacağına, çok üst düzey kişiler ile çeşitli çalışmalara gireceğine delalet eder.

Kahve falında silahla vurulup yaralandığını görmek geleceğe dair planlar yapacağına, yeni bir ülkeye taşınmak için yola çıkılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında vurularak yaralanmak çözümlere ve şifaya da kavuşacağına, alınan haberler doğrultusunda çok büyük kazanç getirecek ve maddi sorunları tamamen ortadan kaldıracak olaylar yaşanacağına, kazançlı işlere girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında vurulmuş bebek görmek çok büyük destek vereceğine, fal sahibinin pek çok zorlukla ve musibetle mücadele etmek zorunda kalacağına tabir olunur.

Kahve falında silahla vurularak ölmek iş hayatında yaşadığı stresi söküp atacağına, en yakın zamanda çok iyi haberler alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında iğne vurulan birini görmek geçiminin zorlaşacağına, hayatında yokluğun başgöstereceğine, güzel ve kötü duyguların birarada yaşanacağına ve çok güzel olayların baş göstereceğine alamet eder.

Kahve falında başından vurularak ölmek hiçbir isteğinin yarıda kalmayacağına, hayal ettiği kariyerine de mutlaka ulaşacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir