AnaSayfa / Genel / Kahve falında gözlerde yara görmek

Kahve falında gözlerde yara görmek

Kahve falında gözlerde yara görmek projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine, yoksulların ve yetimlerin haklarını gözeteceğine, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine, kalabalık bir eğlence mekânında keyifli ve zevkli vakit geçireceğine, sorunlarının son bulacağına, yokluktan ve de geçim derdinden kurtulacağına, iş hayatında maddi zarara uğranacağına, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine tabir olunur.

Kahve falında gözlerde yara gördüyseniz:

  • Tartışma ortamı yaratmamaya veya tartışmalardan kaçmaya çalışmalısınız.

Kahve falında gözlerde yara görmek atılan adımlar sayesinde işlerin çok büyük başarılar getireceğine, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, atacağı bazı adımlar ile sorunlarından kurtulacağına ve tüm zararlarını telafi edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında gözünden yaralanmak illet hastalıklara yakalanıp kurtulamayacağına, çok zor ve sıkıntılı bir duruma düşebileceğine, büyük üzüntüler yaşayabileceğine, maddi ve manevi olarak kendisini yıpratacak olaylar ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gözün içinde yara görmek yaşanacak sıkıntılı bir durum yüzünden çok kötü şeylerin ortaya çıkacağına, hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine ve maddi ve manevi olarak çok büyük zararlarle uğraşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında göz kapağında yara görmek parasından en önemlisi de canından olmayı dahi kabulleneceğine, emeklerinin ve çalışmalarının boşa gideceğine yorulur.

Kahve falında göz şeklinde yara görmek herkesi kendisine hayran bırakacak işlere imza atacağına, karşısına aradığı özelliklerde birinin çıkacağına yorulur.

Kahve falında gözün üstünde yara görmek iş hayatı ve eğitim hayatı konularında çok güzel noktalara gelineceğine, kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına, sıkıntıların azalacağına, kıtlığın kaybolup yerine bolluğun geleceğine inanılır.

Kahve falında sırtında yara görmek herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına, finansal aşıdan kritik bir noktaya geleceğine, açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına alamet eder.

Kahve falında elden yaralanmak hayallerin gerçekleştirileceğine, üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir