AnaSayfa / Genel / Kahve falında gözünden vurulmak

Kahve falında gözünden vurulmak

Kahve falında gözünden vurulmak yaşamının yolunda ve istediği seyirde devam edeceğine, kurulu düzeninin sürüp gideceğine, moralinin genel olarak yerinde olacağına, kimseye borçlanmayacağına, sevdiği kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşayacağına, ortaya çıkan bu durumu çözmek için çeşitli yollara başvuracağına ve böyle bir çalışma sayesinde içine düştüğü durumla ilgili olarak çok büyük araştırmalara gireceğine, yaşama karşı isteğini kaybedeceğine, oynanan bir şans oyunu sayesinde zengin olunacağına, çok zor günler geçirileceğine, yeterli kimse haline geleceğine, yol yordam sorulan ve kendisinden de akıl danışılan kimse olacağına inanılır.

Kahve falında gözünden vurulmak gördüyseniz:

  • Karışık bir psikolojik yapı içinde olabilirsiniz.

Kahve falında gözünden vurulmak hayal ettiği bazı şeylere hiçbir sorun yaşamadan kavuşacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, atılacak adımlar sayesinde iş sahibi olunacağına işaret eder.

Kahve falında silahla gözünden vurulmak eve huzur dolacağına, bahtın açılacağına, istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, edilen duaların tutacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine, üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında baba tarafından silahla vurulmak ardından birçok konuda yardımcı olacağına ancak işte ortaklığa girmeyeceğine, yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında kendinin vurulduğunu görmek mesleki anlamda geriye düşüleceğine, sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde kendisini zor zamanlardan kurtarıp ferahlığa çıkacağına delalettir.

Kahve falında topuktan iğne vurulmak üzgün, mutsuz ve moralsiz olacağına, kişinin uzak şehirlere ya da ülkelere gidip bir süre sonra oralarda yaşama kararı alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başkasının iğne vurulduğunu görmek yalancı bir akraba yüzünden maddi zarara uğranacağına, gündemi iyi olan bir ülkeye de bolluk olacağına rivayet eder.

Kahve falında uzun namlulu silahla vurulmak hayır getirecek noktalara gelineceğine, güzel olaylarla karşılaşılacağına, onların mutluluğu için kendisini adayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında okla vurulmak huzura erileceğine, yapılacak araştırmalar ve ortaya konulacak çabaya rağmen sorunun bir türlü düzeltilmeyeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir