AnaSayfa / Genel / Kahve falında topuktan iğne vurulmak

Kahve falında topuktan iğne vurulmak

Kahve falında topuktan iğne vurulmak ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine, atılacak adımlar sayesinde işlerin kısa süre içinde daha da büyüyeceğine, sıkıntı getirecek bazı olaylar yaşanacağına, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına, elini eteğini hayattan çekeceğine, çok güzel günler geçireceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ancak daha sonra toparlanıp çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine, kısa süre içinde korkuların ve endişelerin sona ereceğine, çevresine karşı her zaman temkinli davranacağına alamet eder.

Kahve falında topuktan iğne vurulmak gördüyseniz:

  • Güvenebileceğiniz kişilere yakın durun.

Kahve falında topuğundan iğne vurulmak kendi işinin patronu olunacağına, ferahlık ve aydınlık dolu günlere ulaşılacağına inanılır.

Kahve falında topuktan iğne vurulmak tüm söylemesi gerekenleri söyleyeceğine bu sayede kendini rahatlamış ve hafiflemiş olacağına, kardeşler ya da ortakla aranın açılacağına ve kötü zamanlar geçirileceğine işarettir.

Kahve falında topuğuna iğne battığını görmek işlerin sürekli büyüyeceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, kişinin kimseye muhtaç olmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında topuktan iğne olmak anne babanın bu sayede mutlu olacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük bir zarara düşüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında topuktan iğne çıkarmak sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, para sıkıntısı çekmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında topuğundan silahla vurulmak eline geçen fırsatları değerlendirerek çok daha başarı getirecek projeler gerçekleştireceğine, emeklerinin boşa gideceğine, hayallerinin yıkılacağına tabir olunur.

Kahve falında topuktan vurulmak kişinin iyi hale geleceğine, kendisini çok rahatsız hissedeceğine yorulur.

Kahve falında topuğundan vurulduğunu görmek işlerinin çok kazançlı ve hızlı bir şekilde ilerleyeceğine, kimse ile tartışmayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir