Kahve falında silahla gözünden vurulmak

Kahve falında silahla gözünden vurulmak sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, iş ile ilgili olarak atacağı hatalı bir adım yüzünden başının çok ağrıyacağına, çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine, oldukça kazançlı işler yapacağına, yeni ve önemli kimseler ile tanışacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına ve sıkıntı çekileceğine, gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine, her işten alnının akıyla çıkmaya, yalan söyleyeceğine, sorunlarının sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında silahla gözünden vurulmak gördüyseniz:

  • Sağlık açısından formunuzu korumak için klasik yöntemlerin dışına çıkarak daha ilginç sporlar yapabilirsiniz.

Kahve falında silahla gözünden vurulmak geçim sıkıntısına ve darlığa düşeceği işlere umut bağlayacağına, zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına rivayet eder.

Kahve falında silahla başından vurulduğunu görmek hileli işler yapmakta geri kalmayacağına, ortaya çıkacak sorunlardan kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında silahla sırtından vurulmak büyük takdir toplanacağına, sevdiklerinin sağlığının da iyi olacağına tabir olunur.

Kahve falında karnından silahla vurulmak ruhsal olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, yaşanacak bir gönül ilişkisi sayesinde çok büyük bir mutluluğa kavuşulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevgilinin silahla vurulduğunu görmek dinde bilginleşeceğine, hırsızlık yapacağına tabir olunur.

Kahve falında silahla bacağından vurulmak kredi çekileceğine ancak yaşanan maddi ve manevi sıkıntılar yüzünden ödenemeyeceğine, kırgınlıkların tatlıya bağlanacağına işaret eder.

Kahve falında silahla karnından vurulmak zor günlerin biteceğine, umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine, kötü haberler alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında silahla omuzdan vurulmak çaresizliklerine, sorunlarına, umutsuzluklarına ve problemlerine karşı çözümlere kavuşacağına, kendisi için hayırlı olacak fırsatlar elde edeceğine, girdiği bir iş sırasında çok hayırlı kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top