AnaSayfa / Genel / Kahve falında okla vurulmak

Kahve falında okla vurulmak

Kahve falında okla vurulmak aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine, hanesine bolluk geleceğine ve geçiminin kolaylaşacağına, bol kazanç getirecek bir işte ortaklık kazanılacağına, aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine, bazı hazırlıkların kişinin tahmininden daha uzun süreceğine, kafa karışıklığından sıyrılacağına, kazanılacak başarılar ile insanların çok konuştuğu ve takip ettiği bir kişi olunacağına, sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına, bu konuda büyük ilerleme kaydedileceğine, kişinin sevdasına aynı şekilde karşılık bulacağına, yaşamın kolaylaşacağına ve yükün hafifleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında okla vurulmak gördüyseniz:

  • Herşeyi abartılı olarak ele alma eğilimindesiniz.

Kahve falında oğlunun silahla vurulduğunu görmek işsiz ve aşsız kalmayacağına, kendisini çekemeyen insanlardan gelecek olan kötülükler yüzünden işlerde yaşanan aksamaların sonunda düzeltileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında oğlunun vurulduğunu görmek hafifleyeceğine, rahatlayacağına, işlerinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında sırtından okla vurulmak lüksüne de lüks katacağına, sorunların ardının arkasının kesilmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında okla vurulmak kendisini çok üzen bir olay yüzünden uzunca bir süre toparlanamayacağına, uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine yorulur.

Kahve falında kurusıkı tabancayla vurulmak işlerin her geçen gün daha kötü bir hal alacağına, sıkıntılı zamanların geride kalacağına, elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına, gayrimenkul sektörüne adım atılacağına, böylece maddi imkânların genişleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sırttan silahla vurulmak sahip olacağı dünya mallarını alın teri ile hak edeceğine, Allah’ın makbul ve hayırlı kulları arasına girecek güzel ve önemli işler yapacağına, maddi olarak güç kaybedeceğine delalet eder.

Kahve falında bacağından silahla vurulmak hayır getirecek işlere girileceğine, zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, kırılan kalplerin tamir edileceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, yöneticiler tarafından çok iyi bir makama getirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında silahla kafadan vurulduğunu görmek şansının ve kaderinin tabiri caizse hep el ele yürüyeceğine, gülen yüzünün hiç solmayacağına, duyulan üzüntü ve yardıma ihtiyacı olan insanlara Allah’ın izni ile en iyi şekilde yardım edileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir