AnaSayfa / Genel / Kahve falında gözünden öpmek

Kahve falında gözünden öpmek

Kahve falında gözünden öpmek sorunların gelen kazançla birlikte sona ereceğine, üzüntülerin biteceğine, maddi olanakların artacağına, manevi yönlerinin güçleneceğine bu sayede bedenin de şifa bulacağına, gelişiminin hız kazanacağına, kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine ve büyük bir mutluluk ve sevinç yaşayacağına, bir daha böyle bir hata yapmamak için kendisini tembihleyeceğine ve kendisine kırılan insanlar ile konuşarak gönüllerini almaya ve durumu düzeltmeye çalışacağına, işlerinin bozulacağına, kazancının eksileceğine, birçok kişinin merakını cezbedecek işler ortaya konacağına, ele geçen her fırsatta daha iyi şeyler yapmak için çaba gösterileceğine, hanesindeki birlik ve beraberliğin artacağına, aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına, yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine delalet eder.

Kahve falında gözünden öpmek gördüyseniz:

  • Karşılamakta zorlanabileceğiniz harcamalar yapabilirsiniz.

Kahve falında birini gözlerinden öpmek işlerin büyüyeceğine, ticari ve maddi kaybın karşılanacağına, bir türlü istediği gibi bir yuva kuramamanın eksikliğini hissederek üzüntü çekeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında gözü öpmek uzun bir süre boyunca askıda kalan bir işin kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, hayırlı kazanç kapılarının açılacağına, mal mülk sahibi olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına, büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine alamet eder.

Kahve falında sevdiğini gözünden öpmek özellikle yarınını düşünmeden hareket etmesi sonucunda bir anda maddi sıkıntı yaşayacağına, doğru yoldan çıkıldığı an itibariyle düşmanlarda artış görüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında gözleri öpmek kazancın yarı yarıya düşeceğine ve aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına, mesleki kariyerini daha iyi hale getirmek için bir müddet yurt dışında yaşayacağına yorulur.

Kahve falında mavi gözlü bebek öpmek işlerinin yarım kalacağına, hayallerinin suya düşeceğine, hayırlı haberler alarak çok kısa zamanda rahata erileceğine alamet eder.

Kahve falında gözlerinden öpmek yönetici olacağına, aile içinde bir ömür boyu huzur ve mutluluk olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gözünden öpmek para ve mal kaybı nedeni ile zor günler yaşanacağına, haneye bolluk ve bereket dolacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun bir ortadan kaldırılacağına, dertlerin ve tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında gözlerden öpmek zahmetli işlerle uğraaşılacağına, işe giren herkesin kalkınacağına, kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir