AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğini gözünden öpmek

Kahve falında sevdiğini gözünden öpmek

Kahve falında sevdiğini gözünden öpmek kimseye söylemediği ama kendi bildiği kusurlarını yüzüne vuracağına, maddi ve manevi olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına, el attığı bütün işlerde başarıya ulaşacağına, bunun da hayatı için büyük neşe kaynağı olacağına, güvendiklerinin kendisini yarı yolda bırakmayacağına, layık olduklarının Allah tarafından da, kul tarafından da kendisine nasip edileceğine, hatasız ve en başarılı şekilde iş yapmak için çaba gösterileceğine, şansının da döneceğine, umutlarının çoğalacağına işarettir.

Kahve falında sevdiğini gözünden öpmek gördüyseniz:

  • Yaşam kalitenizi arttırmak, arkadaşlık ilişkilerinizi güçlendirmek istiyorsunuz.

Kahve falında sevdiğini gözünden öpmek çok kötü durumlara düşeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü ruhsal olarak hasta olacağına, bunun da kendisini çok etkileyeceğine delalet eder.

Kahve falında birinin gözünden öpmek ağır olmayan şartlarda çalışarak örneğin; yönetici koltuğunda oturarak para kazanacağına, kendisini üzen ve yoran birçok olayı ortadan kaldıracağına delalet etmektedir.

Kahve falında gözleri öpmek torununun çocuğunu görecek kadar yaşayacağına ve hastalık yüzü görmeyeceğine, aile bireylerine bu sayede çok büyük yardımlarda bulunulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gözünden öpmek çok üzüntü duyulacağına, yaşamın kolaylaşacağına ve yükün hafifleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında gözlerinden öpmek üzüntü duyduğu birçok konuda istemeden de olsa zor zamanlar yaşanmasına sebep olacağına, kötü düşünceler ve kötü planlar içinde olan kimselerin varlığına rivayet etmektedir.

Kahve falında mavi gözlü bebek öpmek dünya mallarının çoğalacağına, işlerin eskisinden çok daha iyi olacağına, kardeşler ya da eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında gözlerden öpmek işlerinde yaşadığı sıkıntının yakında sona ereceğine, mutluluğa giden yolu bulacağına, dertlerinin çarelerine kavuşacağına, dualarının gerçekleşeceğine tabir olunur.

Kahve falında birini gözlerinden öpmek ahiret inancını boşlayarak, gözünü bürüyen mal ve para hırsına kapılacağına, aksiliklerin ortadan kalkacağına, kızgınlıkların geçeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir